NL   |   FR

Team zoekt speler/speelster

Bekijk hieronder welke teams nog spelers of speelsters zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact. Tel. Email Wat we zoeken
Grivok Grimbergen 1ste prov. D (Dames) Vlaams Brabant Van den Broeck Stef stefvdb@grivok.net Wij zijn voor volgend seizoen voor onze eerste damesploeg in 1° prov. nog op zoek naar gemotiveerde speelsters ((liefst midden en opposite) om onze ambitieuze ploeg te versterken. We trainen twee maal per week op dinsdag en donderdag, thuiswedstrijden op zaterdagavond. Ook onze jonge dames in 3° prov. kunnen nog speelsters gebruiken op alle posities. stuur een email naar Stefvdb@grivok.net voor meer informatie of afspraken om eens mee te komen trainen.
Volare B 3de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Devos Ann 0477/995008 ann.dea.devos@hotmail.com Wij zijn een heel enthousiast, vriendelijk en dynamisch jong team van studenten die voor de 2e maal in 3 jaar een stapje hoger gaat. Wij zoeken 2 speelsters om het team volgend jaar in 2e provinciale te versterken en opnieuw een goede prestatie neer te zetten. Wij trainen op dinsdag en vrijdagavond. Interesse om hierbij te horen ? Neem contact op
VC Dynamo Drongen 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Brunelle Christophe +32485829881 bestuur@vcdynamodrongen.be Voor onze damesploeg in 2de provenciale zijn we op zoek naar een passeur, receptie/hoek en midden. De dames trainen op maandag (om de 2 weken) en donderdag van 20u tot 22u. Neem gerust contact met ons op indien interesse om eens mee te komen te trainen en zo de groep te leren kennen!
VC Dynamo Drongen 2de prov. H (Heren) Oost-Vlaanderen Brunelle Christophe 0485829881 bestuur@vcdynamodrongen.be Voor onze herenploeg die volgend jaar in 2de provenciale zal aantreden zoeken we nog een passeur, receptie/hoek en midden. Ze trainen op woensdag van 20u tot 22u. Neem gerust contact met ons op indien interesse om eens mee te komen te trainen en zo de groep te leren kennen!
VC LESSINES Eerste Divisie Dames (Dames) Henegouwen Rombaut Nicolas 0476/771362 ncl.rombaut@gmail.com Voor ons eerste ploeg die in 2de nat speelt (altijd in de race voor de titel) We zijn op zoek naar een setter, een middenblok en een hoek-aanval. Trainingen zijn op dinsdag en donderdag in Vloesberg (fysieke training + ballen) Coach voor volgend seizoen is Ph. Vanescote. Voor jonge speelsters, mogelijkheid voor een 3e training .
kerdavo avelgem 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen defoor koen 0476558641 koen.defoor@kode-fabrics.be Kerdavo Avelgem zoekt op alle posities speelsters . We verkiezen jonge talenten die op niveau 2e provinciale willen spelen ofwel oudere speelsters die in 2e provinciale graag hun ervaring ten dienste stellen van ploeg en jonge speelsters.
Vlamvo Vlamertinge Tweede Divisie Dames (Dames) West-Vlaanderen Logie Els 0472 56 60 06 elslogie@hotmail.com Onze gemotiveerde ploeg die hoogstwaarschijnlijk promoveert naar 2de divisie is nog op zoek naar een libero en middenspeelster. Een proeftraining is altijd mogelijk. Aarzel niet me te contacteren!
Zovoc Zomergem 3de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen DE CLERCQ WOUTER info@wouterdc.be We zijn op zoek naar enthousiaste speelsters die ons team kunnen versterken met de ambitie om kampioen te spelen. Zovoc beschikt over een uitgebreid trainersteam waardoor we iedereen persoonlijk verder kunnen ontwikkelen.Heb je ambitie stuur gerust een mailtje.
Felco Gavere 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen De Greve Bart 0478519578 volleybartje24@hotmail.com Een hoekspeelster, een midden en een passeur voor onze toffe damesploeg in 2de provinciale. Trainingen op maandag en donderdag. Interesse? Neem gerust contact op.
Volleyteam Kangoeroes Aalst 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen De Smet Stefan 0495/694190 vtkangoeroesaalst@gmail.com Om de huidige kern van onze Dames B te versterken, zijn we op zoek naar een MIDDENSPEELSTER, HOEK/RECEPTIE en LIBERO. Onze ploeg is toffe een mix van jonge en ervaren speelsters. Eerste seizoen in 2de provinciale staan we in middenmoot maar voor volgend seizoen zijn onze dames ambitieuzer en mikken ze naar de top van de klassering. Leuke omkadering/club! Aarzel niet en neem snel contact op!
Volleyteam Kangoeroes Aalst 1ste prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen De Smet Stefan 0495/694190 vtkangoeroesaalst@gmail.com Om de huidige kern van onze Dames A te versterken, zijn we op zoek naar HOEK/RECEPTIE en LIBERO. Leuke en ambitieuze groep! Fijne omkadering/club! Testtraining kan je vanaf nu zeker bijwonen. Aarzel niet en neem snel contact op!
Volleyteam Kangoeroes Aalst 3de prov. H (Heren) Oost-Vlaanderen De Smet Stefan 0495/694190 vtkangoeroesaalst@gmail.com Volgend seizoen gaan we van start met ambitieus project en lanceren nieuwe herenploeg in 3de provinciale! Alle posities worden quasi dubbel bezet maar zijn nog op zoek naar spelverdeler! Toffe, jonge en ambitieuze groep die snel hogerop wil geraken. Leuke en gedreven omkadering/club! .
Fixit Kalmthout Liga B Dames (Dames) Antwerpen Wittevrongel Jo 0485316953 jo.volleybal@gmail.com Om ons team in Liga B te vervolledigen zoeken wij met Fixit Kalmthout nog naar een middenspeelster. Bij voorkeur een jonge speelster met de nodige ambitie om beter te worden. Wij hebben een team met een leeftijd tussen de 16 en 24 jaar oud. Naar volgend seizoen toe trainen we 2 keer vast en om de 14 dagen een derde training. We trainen alleen op maandag in Kalmthout, de andere trainingen zijn steeds centraal in Antwerpen. Bij interesse, aarzel niet om ons te contacteren via jo.volleybal@gmail.com of 0485/31.69.53.
MAVOC Mechelen 2de prov. H (Heren) Antwerpen Maes Stef 0496/50.44.85 stef.maes21@skynet.be ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het volleybal? Dan ben jij de ideale kandidaat om bij MAVOC Mechelen te komen spelen; Wij bieden een fijne familieclub waar leden en plezier centraal staan. Voor onze opleidingsploeg heren zijn we op zoek naar gemotiveerde spelers die 2 keer per week willen trainen onder leiding van een gemotiveerde en ervaren trainer. Met als doel op korte termijn door te kunnen stoten naar 2de prov en wie weet zelfs naar 1ste prov Antwerpen. Heb je nu al zin om te komen neem dan contact op met Stef Maes via 0496/50.44.85 of via mail stef.maes21@skynet.be
dca st ghislain Tweede Divisie Dames (Dames) Henegouwen vincart jean pierre +32472630461 demaretnathalie30@hotmail.com recherche une passeuse et une centrale pour la saison prochaine entrainement le mardi et vendredi de 20 h a 22 h
DVH Wielsbeke 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Tack An-Sofie 0473837810 an-sofie.tack@hotmail.com DVH Wielsbeke is op zoek naar een extra spelverdeelster. Na de promotie naar 2e provinciale vorig seizoen staan we momenteel op een virtuele 3e plaats. Indien interesse neem gerust contact op!
Pervol Ruiselede 1ste prov. D (Dames) West-Vlaanderen Van Boxelaer Kris 0475/846033 Kris.van.boxelaer@telenet.be Wij zoeken een REC/ hoekspeelster en opposite om ons team te versterken. Wij willen volgend seizoen nog beter presteren. Wij trainen woensdag van 20-22u en vrijdag van 19-21u en onze thuiswedstrijden zijn op zaterdag om 20.30u Meetrainen kan altijd maar dan wel graag een seintje vooraf. Aarzel niet en kies voor mijn enthousiast team
Pervol Ruiselede 1ste prov. D (Dames) West-Vlaanderen Van Boxelaer Kris 0475846033 Kris.van.boxelaer@telenet.be Wij zoeken een REC/ hoekspeelster en/ of opposite om ons team te versterken
Velvoc 2de prov. H (Heren) Vlaams Brabant Coopmans Ludo ludocoopmans@hotmail.com Zoeken receptie/hoek, midden en passeur voor mogelijk te stijgen naar 1ste prov
Velvoc Eerste Divisie Dames (Dames) Vlaams Brabant Coopmans Ludo ludocoopmans@hotmail.com Zoeken receptie/hoek alsook middens naar volgend seizoen