NL   |   FR

Team zoekt speler/speelster

Bekijk hieronder welke teams nog spelers of speelsters zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact. Tel. Email Wat we zoeken
Jeugdvolley Londerzeel Tweede Divisie Dames (Dames) Vlaams Brabant Team Sportief sportiefteam@jeugdvolley-londerzeel.be De eerste damesploeg van Jeugdvolley Londerzeel (www.jeugdvolley-londerzeel.be) is op zoek naar enkele versterkingen voor de basisploeg én in de breedte. Er is momenteel vooral vraag naar een middenspeelster, passeur, opposite en receptie/hoek. Met een mix van ervaring en aanstormend talent willen we gemotiveerd aan het nieuwe seizoen in 2e divisie starten, onder leiding van een ambitieuze trainer/coach en met een top-5-plaats als doel. Testtraining in april is zeker mogelijk.
Vc Lochristi Wachtebeke 1ste prov. H (Heren) Oost-Vlaanderen Van den Berghe Johan johan_vandenberghe@scarlet.be Voor volgend seizoen is onze ploeg nog op zoek naar een midden en hoekspeler .
Wovo Malle 2de prov. D (Dames) Antwerpen Aerts Gerry 0474735121 gerry_aerts@yahoo.com Wij zijn voor komend seizoen nog op zoek naar een middenspeelster. Het is een jonge ploeg (oudste 23) met een prima ploegsfeer en spelen dit jaar middenmoot in tweede provinciale. Mits wat progressie en eventueel versterking kunnen we volgend jaar weer bijleren en eventueel wat hoger mikken. Zin om in een enthousiaste jonge ploeg mee te draaien, gelieve zeker contact op te nemen dan!
Vc retie Tweede Divisie Dames (Dames) Antwerpen Cools Bruno 0479/38.07.75 Brunocools@telenet.be Dames van vc Retie, volgend seizoen uitkomend in 2e divisie, zijn nog op zoek naar een passeur en middenspeelster. Het is een jonge groep met een gemiddelde leeftijd van 20j. Indien je geinterreseerd bent gelieve contact op te nemen met Bruno Cools 0479/38.07.75
Jevo Maldegem 3de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Baert Lieven 0498063151 baertlieven@telenet.be test
Vst Lions Groot Turnhout 2de prov. D (Dames) Antwerpen van Sas Joost +32475599382 joost.vansas@skynet.be We zijn op zoek naar speelsters voor onze 2de provinciale dames ploeg.
Jevo Maldegem 3de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Baert Lieven +32498063151 baertlieven@telenet.be Volgend jaar start Jevo Maldegem met een nieuwe spelersgroep. Het team omvat een drietal ervaren speelsters aangevuld met talentrijke scholieren. Wij zijn nog op zoek naar een aantal meisjes ter versterking, vooral voor de positie van receptie/hoek, maar ook anderen zijn welkom. De ambitie is een stek in de top-5 om het jaar daarop te mikken naar de kampioenstitel. Dit onder de deskundige en gedreven leiding van Bart Houwenhuyse, zelf ooit speler in eerste nationale.
VC Perwez 2de prov. H (Heren) Waals-Brabant Becquevort Christophe christophe.becquevort@hotmail.com La P2H du VC Perwez cherche quelques joueurs pour compléter son effectif 2018-2019. L'objectif de cette saison sera de jouer le haut du classement et la montée en provinciale 1.
VOLLEY TEAM DAMME vzw 4de prov. D (Dames) West-Vlaanderen DEPICKERE Rony 0495/471768 rony.depickere@telenet.be We zoeken speelsters ter uitbreiding en versterking van onze ploeg die mogelijks uitkomt in 3de provinciale. Staan op 3 wedstrijden op het einde van de competitie op de 1ste plaats in 4PD reeks C W-VL
VOLLEY TEAM DAMME vzw Andere (Dames) West-Vlaanderen DEPICKERE Rony 0495/471768 rony.depickere@telenet.be We zijn op zoek naar een 3-tal speelsters niveau U15 of U17 ter uitbreiding van beide ploegen
SKW Krekenland 1ste prov. H (Heren) Oost-Vlaanderen Tim Welvaert +32499751792 timwelvaert@hotmail.com We zoeken nog een middenman die met ons aan de top van 1ste provinciale wil spelen. Je komt terecht in een mix van jong talent en een aantal spelers met ervaring op hoger niveau. Aanbiedingen voor andere posities worden ook steeds in overweging genomen.
Berg-Op Wijgmaal C 2de prov. D (Dames) Vlaams Brabant Verbeken Philippe 0486 688 205 philippe.verbeken@hotmail.com Wij zijn nog op zoek naar een hoek- en middenspeelster om onze kern te versterken naar volgend seizoen toe. We zijn een toffe, ambitieuze damesploeg en we zouden een goed seizoen 2017-2018 (bekerfinale Vlaams-Brabant en momenteel nog kans op promotie naar 1e prov) volgend jaar willen bevestigen. Afhankelijk van het verdere verloop van het seizoen zullen we 2018-2019 aantreden in 1e provenciale of in 2e provinciale (met ambitie om volgend jaar dan te stijgen). Indien interesse, neem gerust contact op. Trainingen gaan door op dinsdag (2o.ooh in Wijgmaal) en donderdag (19.ooh in Wilsele), thuiswedstrijden op zaterdag 15.3oh (reserve) en 16.3oh (hoofd).
VC Duvel Puurs Liga B Heren (Heren) Antwerpen Bert Derkoningen bderkoni@gmail.com Voor komend seizoen zoeken we ons te versterken en tevens ook goede jeugdspelers de kans te geven om aan de top van Liga B mee te draaien/ervaring op te doen. Posities: setter, libero, midden
Mardavo Marke 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Debacker Alain 0474/954841 alain1.debacker@skynet.be Volgend seizoen promoveren we naar tweede provinciale en hadden graag onze kern versterkt met een midden en receptie hoek speelster. Aarzel niet om contact op te nemen we staan u graag te woord. contact 0474/954841 of alain1.debacker@skynet.be
Étoile volley Arsimont 1ste prov. D (Dames) Namen Nicolas Mélanie 0472217370 Nicolasmelanie@hotmail.com L’equipe Est à la recherche de joueuses pour compléter son équipe, tant le noyaux que les renforts ????
Volley Anderlues 1ste prov. H (Heren) Henegouwen Roulet Arnaud 0471088762 Arnaudroulet001@gmail.com En vue de jouer le top 3 et la montée j ai besoin d ailier d un centre et un libero.
Gevok-Gent 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Spillebeen Karien 0472/116991 karien.spillebeen@gmail.com Voor het seizoen 2018-2019 zijn we op zoek naar versterking voor onze enthousiaste damesploeg; momenteel in volle strijd voor de titelplaats in 2°Prov. .. Voel je er iets voor om je te engageren bij een jonge, dynamische groep en wil je samen mooie resultaten behalen, neem dan gerust contact op voor een proeftraining. Trainingen gaan door in SH Neptunus te Wondelgem (vlot bereikbaar met openbaar vervoer), op woe/vrij, van 20u-22u; thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdag 18u30/20u.
JTV Dero 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Van Malderen Fredriek 0495995629 fredriek@gmail.com Onze dames uit 2e prov zijn op zoek naar een fijne medespeelster dat oppo/receptiehoek speelt. Na een moeilijk seizoen (blessures, ...) hebben deze dames toch steeds bovenaan meegedraaid. De goede ambiance naast het veld en op de feestjes hebben daar mss iets met te maken? Oordeel vooral zelf als je eens komt meetrainen!
Dynamivo Dadizele 1ste prov. D (Dames) West-Vlaanderen Bekaert Rik 0476 99 69 39 hendrik.bekaert@skynet.be Wij zoeken voor volgend seizoen voor onze eerste ploeg een middenspeelster. Wij zijn overtuigend kampioen geworden in 2de provinciale A en bereikten de halve finale van de provinciale beker waarin wij uitgeschakeld werden door Zwevezele. Verleden seizoen werden wij kampioen in 3de met promotie naar 2de provinciale en wonnen de provinciale beker.
NVV Tienen 3de prov. D (Dames) Vlaams Brabant Foriers Nick foriersnick@hotmail.com Voor onze damesploeg in 3de provinciale zijn we nog op zoek naar een passeur, opposite en hoekspeler om een nieuw en stabiel team te maken in 3de provinciale. Zoek jij nog een leuke ploeg en wil je eens komen meetrainen, laat het zeker weten! Trainingsdagen zijn woensdag en vrijdag.