NL   |   FR

Team zoekt speler/speelster

Bekijk hieronder welke teams nog spelers of speelsters zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact. Tel. Email Wat we zoeken
Beerse dames 1ste divisie Eerste Divisie Dames (Dames) Antwerpen Jonckheere Peter 0470/262044 peter.jonckheere.volley@gmail.com 1ste divisie dames Beerse is nog op zoek naar een receptie hoek speelsters om de ploeg te komen versterken. Momenteel bestaat onze ploeg uit 10 speelster. Om een degelijk seizoen te kunnen draaien zijn we zeker nog op zoek naar een receptie hoek en eventueel een tweede libero. Een speelster die van lager komt en een stap hoger wil zetten is eveneens welkom. Bij interesse gelieve contact op te nemen met de trainer/coach, Jonckheere Peter op GSM 0470/262044 of mail peter.jonckheere.volley@gmail.com
BVMV VOLLEY NOORDERKEMPEN VOSSELAAR-MERKSPLAS-VLIMMEREN Eerste divisie Heren (Heren) Antwerpen Liekens Jellen 0490571325 jellenliekens2@hotmail.com Wij zijn nog opzoek naar een speler voor de midden positie.
BVMV VOLLEY NOORDERKEMPEN VOSSELAAR-MERKSPLAS-VLIMMEREN Eerste divisie Heren (Heren) Antwerpen Liekens Jellen 0490571325 jellenliekens2@hotmail.com Doordat onze huidige libero langdurig gekwetst is zijn we dringend op zoek naar een vervanger voor deze positie.
Tesla Lint Andere (Dames) Antwerpen Simons Stefan stefan.simons@advalvas.be Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren setter om ons team te versterken . Wij komen uit in 2de gewest Antwerpen met de bedoeling om op termijn verder te stijgen.
Wovo Malle 2de prov. D (Dames) Antwerpen Aerts Gerry 0474735121 gerry_aerts@yahoo.com Wovo Malle is een team samengesteld uit studenten en jong werkenden met een prima ploegsfeer. Omdat één van onze middenspeelsters een mooie kans hoger gekregen heeft, zijn we voor volgend seizoen nog op zoek naar versterking in het midden. Heb je interesse om samen met een enthousiast team aan de toekomst te bouwen, graag een seintje.
St Janskring Herentals 2de prov. D (Dames) Antwerpen Leemans Gerry 0494804854 leemansgerry@gmail.com Onze kern (tss 17 en 25 jaar) voor volgend jaar is rond, maar we zoeken nog een extra middenman met ambitie om ons te versterken, de doelstelling : meedoen voor promotie naar 1e provinciale en proberen dit jaar kwestie resultaten te evenaren, zelfs te verbeteren. Dit seizoen : beker van Herentals voor provinciale teams gewonnen, 1/4 finale BVA (na o.a. winst tegen Fixit (liga B) en Mendo (1e divisie)) en 4e plek in de competitie (ondanks veel blessurelast) Wat in aanbieding : toffe ploeg op als naast het veld en ambitieuze trainer. Sportieve stijl : fris volleybal brengen op een goed niveau met veel spelafspraken waarbij vanuit een stabiele complex 2 alle opties aanspeelbaar moeten zijn. Twee trainingen in de week op woensdag en vrijdag om 20u00. Pïttige voorbereiding vanaf 15/08 tegen 1e provinciale teams en hoger. Plezier, sportieve uitdagingen en af en toe scoutingen van tegenstanders . Goesting om erin te vliegen, wil jij verder groeien als speelster, laat snel iets van je horen via 0494/80.48.54 of leemansgerry@gmail.com
FH Nijlen 1ste prov. D (Dames) Antwerpen Jacobs Steven 0478784226 stevenj9@hotmail.com Wij zijn nog op zoek naar een extra setter.Ons team is volledig en bestaat uit een mix van jonge speelsters en ervaren speelsters.Zoek je een uitdaging in een mooie reeks (1ste provinciale)geef dan maar een seintje
TESLA LINT Eerste Nat. Heren (Heren) Antwerpen Tielemans Hans 0479663572 h.tielemans@live.be Setter voor onze herenploeg Eerste Nationale
TESLA LINT Eerste Divisie Dames (Dames) Antwerpen Tielemans Hans 0479663572 h.tielemans@live.be Receptie/hoek speelster voor onze damesploeg in eerste divisie
VC Global Wineries Kapellen Liga B Heren (Heren) Antwerpen Smets Dieter smets.dieter@outlook.com Wij zijn op zoek naar een opposite die met een heel ervaren kern, een jaartje wil meedraaien in Liga B. Het is een project waar plezier centraal staat en er met z'n allen aan een fijn seizoen gewerkt zal worden.
BVC Balen 2de prov. D (Dames) Antwerpen Bart Verdonck verdonck_bart@hotmail.com Voor onze Dames A (1ste seizoen 2de provinciale, top 5) zijn we nog op zoek naar een bijkomende hoek/receptie, middenspeelster en setter om de ploeg te versterken en om onze ambities naar boven te verleggen. Heb jij interesse om in een jonge, gedreven en ambitieuze ploeg te komen spelen, aarzel dan niet en neem snel contact op (verdonck_bart@hotmail.com of 0496618567)!
Tesla Lint Eerste Divisie Dames (Dames) Antwerpen Bart Deroo 0497412759 bart.deroo3@gmail.com Receptie/hoek
VST Lions 3de prov. H (Heren) Antwerpen Vanherck Stefan 0474/81 24 49 stefan.vanherck@gmail.com Ons gemotiveerd jong team zoekt nog een receptie-hoekspeler om het team te versterken voor volgend seizoen! Onze goed samenhangende groep bestaat uit een mix van jong en iets ouder talent. Er wordt 2x 2u getraind op dinsdag en vrijdag. Thuiswedstrijden vallen op zaterdag 17u of 18u. Wil je terechtkomen in een ambitieuze en fantastische groep aarzel dan niet om mij te contacteren!!!
Wovo Malle 2de prov. D (Dames) Antwerpen Aerts Gerry gerry_aerts@yahoo.com Wovo Malle is een team samengesteld uit studenten en jong werkenden met een prima ploegsfeer. Omdat één van onze middenspeelsters een mooie kans hoger gekregen heeft, zijn we voor volgend seizoen nog op zoek naar versterking in het midden. Heb je interesse om samen met een enthousiast team aan de toekomst te bouwen, graag een seintje.
St Janskring dames 2de prov. D (Dames) Antwerpen Huykens Thomas thomashuyskens39@gmail.com St Janskring Herentals is met zijn dames 1 (uitkomend in 2e provinciale) voor volgend seizoen zo goed als rond. De getalenteerde kern blijft samen, maar wil nog een stukje hogerop in 2e provinciale. We zoeken op dit moment nog een extra gedreven middenman. Dit jaar oa. mooie resultaten voor de Beker van Antwerpen, 1/4 finale gehaald (winst tegen o.a. Mendo (1e div) en Fixit (liga B)), finale Beker van Herentals... Dit toont aan dat we als team en met de club zeker potentieel hebben., etc. Door diverse blessures is de groep dit jaar in de competitie wat weggezakt en gaan we stranden op plek 4. De ambitie voor volgend seizoen is om zo lang mogelijk mee te doen voor een promotie naar 1e provinciale met de combinatie van leuk fris volleybal te brengen. Zin een sportief avontuur met de jonge leuke groep en B-trainer met ambitie, ben jij die meerwaarde met je ervaring of wil je meewerken aan deze leuke uitdaging, bovenop de power en lengte die we in onze groep hebben, geef ons een seintje en kom een keertje meetrainen en kennismaken ! We hopen snel iets horen.
BVC Balen 2de prov. D (Dames) Antwerpen Verdonck Bart 0496 61 85 67 verdonck_bart@hotmail.com Om de huidige kern van onze Dames A te versterken, zijn we op zoek naar een middenspeelster en spelverdeler. Onze ploeg is een mix van jonge en ervaren speelsters, die momenteel in hun eerste seizoen in 2de provinciale in de top 5 staan. Voor volgend seizoen zijn onze dames ambitieus en mikken ze op de top 3 van het klassement. Voel jij je geroepen om ons team te versterken en mee onze doelstellingen te bereiken? Aarzel niet en neem snel contact op!
BVMB Beerse Eerste Divisie Dames (Dames) Antwerpen Jonckheere Peter 0470262044 peter.jonckheere.volley@gmail.com BVMV Beerse dames 1ste divisie is naar volgend seizoen toe op zoek naar versterking. Vooral op de middenpositie zoeken we nog minstens 2 speelsters. Onze ploeg is een mix van ervaring en jeugdpseelsters en doen het in het huidige seizoen best goed. Momenteel delen we de derde plaats in eerste divisie. Volgend jaar willen we dit nog verbeteren. Testtraining steeds een mogelijkheid. Bij interesse mag je de huidige trainer Jonckheere Peter een seintje geven op gsm 0470262044 of via mail. Wij hopen jou te mogen verwelkomen !
MAVOC Mechelen 2de prov. H (Heren) Antwerpen Maes Stef 0496/50.44.85 stef.maes21@skynet.be ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het volleybal? Dan ben jij de ideale kandidaat om bij MAVOC Mechelen te komen spelen; Wij bieden een fijne familieclub waar leden en plezier centraal staan. Voor onze opleidingsploeg heren zijn we op zoek naar gemotiveerde spelers die 2 keer per week willen trainen onder leiding van een gemotiveerde en ervaren trainer. Met als doel op korte termijn door te kunnen stoten naar 2de prov en wie weet zelfs naar 1ste prov Antwerpen. Heb je nu al zin om te komen neem dan contact op met Stef Maes via 0496/50.44.85 of via mail stef.maes21@skynet.be
Fixit Kalmthout Liga B Dames (Dames) Antwerpen Wittevrongel Jo 0485316953 jo.volleybal@gmail.com Om ons team in Liga B te vervolledigen zoeken wij met Fixit Kalmthout nog naar een middenspeelster. Bij voorkeur een jonge speelster met de nodige ambitie om beter te worden. Wij hebben een team met een leeftijd tussen de 16 en 24 jaar oud. Naar volgend seizoen toe trainen we 2 keer vast en om de 14 dagen een derde training. We trainen alleen op maandag in Kalmthout, de andere trainingen zijn steeds centraal in Antwerpen. Bij interesse, aarzel niet om ons te contacteren via jo.volleybal@gmail.com of 0485/31.69.53.
VST Lions 3de prov. H (Heren) Antwerpen Vanherck Stefan 0474/81 24 49 stefan.vanherck@gmail.com Onze eerste ploeg (3de proviniciale Antwerpen) zoekt een passeur en libero/receptie-hoek om het team te versterken . Je komt terecht in een team dat bestaat uit een mix van jeugd en ervaring! Er wordt 2x getraind per week ( di 20u00-22u00 en vrij 19u30 - 20u30). Voor vragen mag je altijd contact opnemen!!!