NL   |   FR

Équipe cherche joueur/joueuse

Regardez-vous quelles équipes sont en train de chercher des joueurs/joueuses. Regardez-vous toutes les annonces ou cherchez-vous par province, niveau,...

Chercher

Femmes/Hommes
Niveau
Province

Votre résultats

Nom Niveau Province Contact. Tel. Email Ce qu'on cherche
Mardavo marke vzw Promo 2 D (Femmes) Flandre occidentale Lmabert Filip +32 473 998027 filip.lambert@gmail.com Voor seizoen 24-25 zijn wij voor onze Promo2-ploeg op zoek naar een setter en receptie/hoek om ons team kwalitatief te versterken om volgend jaar top 5 te spelen in de reeks.. Ben jij de speelster die wij zoeken neem gerust contact op met onze sportief verantwoordelijke Filip Lambert. (0473 998027, of @ filip.lambert@gmail.com) Trainingen worden geleid door Kristof Moeyaert en gaan door in de sporthal te Marke.
VC Heist Delhaize Herenthout Promo 1 D (Femmes) Anvers Peeters Kirsten 0496734506 peeterskirsten@gmail.com Ben jij een gepassioneerde speelster die op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor komend seizoen? VC Heist Delhaize Herenthout D1 is op zoek naar een libero om hun team in PROMO 1 te versterken. Het gaat om een diverse en dynamische groep, bestaande uit speelsters van alle leeftijden, variërend van 16 tot 35 jaar oud. Een mix van ervaring en jeugdig talent! Voor meer informatie kan u ons altijd vrijblijvend contacteren!
Bovoc Bouwel Nat 3 D (Femmes) Anvers Dieltjens Philip 0469236412 philip.dieltjens@telenet.be Bovoc Bouwel is op zoek naar een setter voor onze ploeg in nationale 3. Vrijblijvend gesprek en eens komen meetrainen is zeker mogelijk.
Bovoc Bouwel Nat 3 D (Femmes) Anvers Dieltjens Philip 0469236412 philip.dieltjens@telenet.be Bovoc Bouwel is op zoek naar een setter voor onze ploeg in nationale 3. Vrijblijvend gesprek en eens komen meetrainen is zeker mogelijk.
Els Jacobs Promo 2 D (Hommes) Brabant flamand Els Jacobs 0489189781 Els.jacobs3@gamil.com BVS Aarschot zoekt voor volgend seizoen nog een libero en opposite voor hun promo 2 ploeg. We zijn vorig jaar opgegaan en spelen nu mee in de middenmoot. Neem gerust contact op en kom vrijblijvend eens meetrainen. Tot binnenkort!
FH NIJLEN Nat 3 D (Femmes) Anvers Leemans Gerry 0494804854 secretariaat@fhnijlen.be Dames A van FH Nijlen komt uit in 3e nationale, de ploeg draait al een paar jaar vlot mee in de top 5. Voor volgend seizoen blijft de kern grotendeels samen, maar is er nog ruimte voor eventuele enkele versterkingen (door het mogelijk vertrek van een setter komt er daar alvast een plek vrij, maar ook andere posities zijn mogelijk) FH Nijlen is een brede familiale club met meer dan 20 teams, al 20 jaar als fusieclub actief, een vernieuwde infrastructuur (o.a. nieuwe kleedkamers & sanitair etc) en vol ambitie. Dus wil jij eens komen meetrainen of meeschrijven aan het sportief verhaal? Zoek je een nieuwe uidaging ? Laat het dan even horen. En wie weet, zien we je wel op het trainingsveld.
Zovoc Lievegem Zomergem Promo 3 D (Femmes) Flandre Orientale De Clercq Wouter +32473783850 wou1972@live.com De promo3 damesploeg van Zovoc Lievegem is een gezonde mix van ervaren speelsters en jonge talenten. We zijn op zoek naar een middenspeelster en een setter. Bij interesse mag je steeds een mailtje sturen naar Sportief@dynamozovoc.be. Gezien wij sterk inzetten op ontwikkeling zijn U17/P4 speelsters ook welkom.
VC JONG KUURNE Promo 3 D (Femmes) Flandre occidentale Guillemin Virginie 0474732136 xeline1@hotmail.com Deze jonge ploeg Promo3 is op zoek voor seizoen 24/25 naar nieuw talent om deze toffe en ambitieuze groep aan te vullen, samen willen ze nog met enorm plezier een stapje verder gaan, ben jij de persoon die met veel enthousiasme en goesting zich wilt aansluiten ? Neemt maar contact zo vlug mogelijk xeline1@hotmail.com Alle posities zijn welkom !
Jumpers Promo 2 D (Femmes) Flandre occidentale Faillie Jurgen 0483683638 jurgen@jumpersmiddelkerke.be Door het wegvallen van enkele speelsters in onze A-kern omwille van blessures en werkverplichtingen, gaan we op zoek voor volgende seizoen naar een extra spelverdeelster , receptie/hoek en een middenspeelster. In onze groep hebben we ook een plaatsje voor een universele speelster beschikbaar. Studenten zijn bij ons welkom. Ben jij de speelster die onze ploeg opnieuw compleet maakt ?
VC Spectrum Promo 4 D (Femmes) Flandre Orientale De Wolf Linda 0472611073 lindadewolf45@hotmail.com Een aantal oudere speelsters van onze dames promo 4 gaan volgend seizoen stoppen in competitie. Heel wat van onze jeugdspeelsters staan al te popelen om hen te vervangen. Een aantal draaien al even mee in het team. We zijn nog op zoek naar een paar enthousiaste jonge dametjes om de kern wat uit te breiden, op alle posities. VC Spectrum wil bouwen aan een mooie toekomst met een jong team! Stap je mee in ons verhaal? Er wordt nu getraind op dinsdag en donderdag van 19u30 tot 21u30. De thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdag om 18u en 19u30. Er is een kennismakingstraining voorzien op 6 maart van 18u30 tot 20u30, in de prachtige nieuwe sporthal van Moerbeke. Contacteer mij indien je meer info wenst
Elckerlyc Zwevezele Nat 3 D (Femmes) Flandre occidentale Van de Vyvere Els +32486929812 elsvdv@telenet.be Elckerlyc ZWEVEZELE (W-0834), Dames NATIONALE 3A, is voor volgend seizoen op zoek naar een middenspeelster . We zoeken een gemotiveerde speelster die er 100 % wil voor gaan. We staan momenteel in de top 5 van het klassement en onze ambitie is om dit ook volgend seizoen te kunnen handhaven. Bij interesse, gelieve een mail te sturen naar volgend mailadres: elsvdv@telenet.be
Balti Kortrijk B Nat 3 H (Hommes) Flandre occidentale Deconinck Willem +32491074761 willemdeconinck@hotmail.com Ik ben op zoek naar een middenman om onze Herenploeg (1ste promo 1) te komen versterken voor volgend jaar. Naar alle waarschijnlijkheid treden we volgend jaar aan in Nat 3. Ploeg is compleet, m.u.v. 1 extra middenman. Contacteer me gerust
Lindemans Aalst Promo 2 D (Femmes) Flandre Orientale De Smet Stefan 0495694190 volleyaalst@lindemansaalst.be In functie van volgend seizoen zijn we op zoek naar een bijkomende MIDDENspeelster. Spelen momenteel in Promo 2 maar ambitie ligt iets hoger en bijgevolg willen we ons verder versterken. Trainingen gaan door op dinsdag en donderdag van 20u tot 22u. Thuiswedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld.
VC Puurs-Sint-Amands Nat 1 H (Hommes) Anvers Van Wesemael Chris +32475844809 schattie1963@gmail.com In voorbereiding van het seizoen 2024-25, kijken we uit naar spelers op diverse posities, die vooral bereid zijn om vol voor hun passie te gaan en een echte teamspirit hebben. We ontvangen graag spelers op één van onze trainingen om wederzijds aan te voelen of Puurs voor jou een prima mogelijkheid is. Trainingen op maandag en dinsdag 19-21u en donderdag 20u30 - 23u.
JTV Dero Zele-Berlare Nat 3 H (Hommes) Flandre Orientale Ollevier Alain 0476401143 alain.ollevier@jtvdero.be JTV Dero is op zoek naar een middenman en een receptie/hoek voor het komende seizoen
Kivola RIemst Heren A Nat 3 H (Hommes) Limbourg Moors Martijn 0495883760 martijn_moors@hotmail.com Middenman Middenman Middenman... Voor volgend jaar zijn wij nog op zoek naar een ambitieuze middenman om ons team in 3de nationale te versterken. Momenteel staan wij eerste in 3de nationale D en willen we volgend jaar terug een leuk en ambitieus team samenstellen. Wil je graag eens een keer komen meetrainen of ervaren in wat een leuke groep je terecht kan komen? Let me know!
Kivola RIemst Heren A Nat 3 H (Hommes) Anvers Moors Martijn 0495883760 martijn_moors@hotmail.com Middenman Middenman Middenman... Voor volgend jaar zijn wij nog op zoek naar een ambitieuze middenman om ons team in 3de nationale te versterken. Momenteel staan wij eerste in 3de nationale D en willen we volgend jaar terug een leuk en ambitieus team samenstellen. Wil je graag eens een keer komen meetrainen of ervaren in wat een leuke groep je terecht kan komen? Let me know
Kivola RIemst Heren A Nat 3 H (Hommes) Limbourg Martijn Moors 0495883760 martijn_moors@hotmail.com Middenman Middenman Middenman... Voor volgend jaar zijn wij nog op zoek naar een ambitieuze middenman om ons team in 3de nationale te versterken. Momenteel staan wij eerste in 3de nationale D en willen we volgend jaar terug een leuk en ambitieus team samenstellen. Wil je graag eens een keer komen meetrainen of ervaren in wat een leuke groep je terecht kan komen? Let me know
D'Hondt Volley Oudenaarde Nat 3 D (Femmes) Flandre Orientale Dierickx Marianne +32499264595 marjandierickx@hotmail.com Momenteel staan we eerste in N3, er is een reeële kans om te stijgen naar N2. We zoeken een degelijke oppo en een setter. Interesse om een testtraining te volgen? We trainen op woensdag en vrijdag. Graag een seintje.
Volley De Haan Promo 2 D (Femmes) Flandre occidentale Eric Van den Broucke Eric 0471319176 eric.van.den.broucke@skynet.be Na dit seizoen haken een paar speelsters af en dus zoeken we vervanging, nl. een setter, een middenspeelster en een receptie/hoek. De ambities van de club zijn duidelijk: op termijn opnieuw een vaste waarde worden in promo 1. We beschikken over een jonge kern, die ook jeugdigen volop kans geven. In onze huidige ploeg is de jongste speelster 14 jaar! Die interesse mocht hebben om eens mee te komen trainen: training op dinsdag van 19.30 tot 21.30u, op vrijdag van 20 tot 22 uur. De ploeg wordt getraind door een jonge, ambitieuse trainer.
< 12345