NL   |   FR

Équipe cherche joueur/joueuse

Regardez-vous quelles équipes sont en train de chercher des joueurs/joueuses. Regardez-vous toutes les annonces ou cherchez-vous par province, niveau,...

Chercher

Femmes/Hommes
Niveau
Province

Votre résultats

Nom Niveau Province Contact. Tel. Email Ce qu'on cherche
Wek Loenhout A Promo 2 D (Hommes) Anvers De Bie Werner 0473553012 werner.debie@gmail.com Gemotiveerde jonge ploeg die nog volop in de running is voor promotie naar Promo -1 zoekt een middenman die 1x per week kan trainen. U komt in een enthousiaste groep terecht binnen een leuke familiale club waar goede sfeer een prio is. Voor meer info kunt u mij uiteraard contacteren
VC Berlaar Promo 2 D (Femmes) Anvers Leemans Gerry 0494/804854 leemansgerry@gmail.com Dames A van Berlaar zoekt voor volgend seizoen nog versterking die mee willen timmeren aan de weg omhoog. Ons nieuw team eindigt dit seizoen volgens doelstelling in de middenmoot van de reeks. Je komt terecht in een leuke groep. Wij trainen 2x per week waaronder 1x op vrijdag zodat studenten geen 2x per week over en weer moeten gaan. Heb jij zin en ambitie om ons dat extraatje bij te brengen, hou jij van een sportieve uitdaging, laat dan iets van je horen en kom een keertje vrijblijvend meetrainen.
Geel Zwart Wijnegem Promo 2 H (Hommes) Anvers Simons Stefan 0487528531 stefan.simons35@gmail.com Na het afhaken van een speler zijn wij op zoek naar een middenman. Wij spelen in 2De promo in een familieclub. De ploeg is volgend seizoen een mix van jong en minder jong waarvan de jeugd zou moeten doorgroeien naar H1. Wij trainen 1 keer in de week met H2 maar eventueel aansluiten andere ploegen is bespreekbaar voor 2 trainingen. Ambitie is erin blijven in Promo 2 ( na de hervorming) en doorgroeimogelijkheden zijn er binnen de club. Training is er op maandag van 21.00u tot 22.30. wil je nog een aanvullende training met jeugd is dit op woensdag van 19.30u tot 21.00u.
VC Tesla Lint Promo 1 D (Femmes) Anvers Meers Nette nettemeers@hotmail.com Dames Promo 1 is voor komend seizoen nog op zoek naar een gedreven opposite of receptie-hoek speelster om onze ploeg te finaliseren. Aantal trainingen kan besproken worden. Binnen de club zijn er ook doorgroeimogelijkheden naar/opties tot meetrainen met Nationale 1!
WOvo Malle Promo 1 D (Femmes) Anvers Aerts Gerry gerry_aerts@yahoo.com Een toffe enthousiaste ploeg met een gezonde mix tussen ambitie en spelplezier in promo 1 zoekt voor volgend seizoen nog een receptie-hoek om de ploeg te vervolledigen. Als je dat ziet zitten, horen we heel graag van jou!
VC Berlaar Autre (Femmes) Anvers Meers Nette sportievecel.vcberlaar@gmail.com Wij zijn nog op zoek naar extra speelsters voor onze ploeg MU17. Twee trainingen per week, met optie tot een derde training bij de dames indien gewenst (1e gewest of promo 2 - afhankelijk van het niveau). Twijfel zeker niet om contact op te nemen en meer info te vragen/eens vrijblijvend kennis te maken!
VC Berlaar Promo 4 D (Femmes) Anvers Meers Nette sportievecel.vcberlaar@gmail.com Voor onze ploeg die stijgt uit 2e gewest naar 1e gewest Antwerpen, kunnen we nog aanvulling gebruiken! De ploeg is een groepje jongere speelsters die hun eerste jaar bij de volwassenen succesvol achter de rug hebben, en nu in een reeks hoger aan de slag gaan gaan. De ploeg traint twee keer per week. Er is ook eventueel mogelijkheid tot meetrainen bij Promo 2/doorgroeien naar Promo 2.
Wek Loenhout A Liga D (Hommes) Anvers De Bie Werner 0473553012 werner.debie@gmail.com Gemotiveerde jonge ploeg in Promo 1 zoekt een middenman die 1x per week kan trainen. U komt in een enthousiaste groep terecht binnen een leuke familiale club waar goede sfeer een prio is. Voor meer info kunt u mij uiteraard contacteren
Osta Berchem Autre (Femmes) Anvers Van den Elsacker Kasper 0468383250 kasper.vde@telenet.be Osta 2e gewest dames zoekt voor seizoen 23-24 nog extra speelsters! We kunnen zeker nog een passeur gebruiken, maar aanvallers zijn ook steeds welkom om eens mee te doen. Momenteel staan we op de 2e plaats en er is nog mogelijkheid (en zeker ambitie) om te stijgen naar 1e gewest.
Kokaz Kontich Autre (Femmes) Anvers VS Hedwige 0487589307 hedwigevs@hotmail.com Kokaz Kontich zoekt spelers voor hun eerste gewest damesploeg. We zijn op zoek naar midden, hoek en opposite maar ook een passeur mag onze ploeg zeker nog vervolledigen! We trainen 1 keer per week, op woensdag van 19-21u. Onze thuismatchen in Kontich zijn meestal om 20u op zaterdagavond. Hierna sluiten we de wedstrijd graag af met een hapje en een drankje in ons clubhuis. Wil je graag eens komen meetrainen om de sfeer op te snuiven? Laat maar weten, je bent steeds welkom!
Heylen Vastgoed Wegi Lille Promo 3 H (Hommes) Anvers De Decker Matthias 0473451834 matthias.de.decker@hotmail.com Voor volgend seizoen zijn wij op zoek naar allerlei posities, om onze promo 3 ploeg te versterken! Interesse! Stuur gerust een berichtje: 0473/45.18.34
Wovo Malle Promo 1 D (Femmes) Anvers Aerts Gerry 0474 735 121 gerry_aerts@yahoo.com Een toffe enthousiaste ploeg met een gezonde mix tussen ambitie en spelplezier in promo 1 zoekt voor volgend seizoen nog een receptie-hoek om de ploeg te vervolledigen. Als je dat ziet zitten, horen we heel graag van jou!
Osta Berchem Autre (Femmes) Anvers Van den Elsacker Kasper 0468383250 kasper.vde@telenet.be Osta 2e gewest dames zoekt voor seizoen 23-24 nog extra spelers! We kunnen zeker nog een passeur, maar aanvallers zijn ook steeds welkom om eens mee te doen. Momenteel staan we op een stevige 2e plaats en we hebben de ambitie (en de ploeg) om volgend seizoen te stijgen naar 1e gewest.
Heylen Vastgoed Wegi Lille Autre (Hommes) Anvers De Decker Matthias 0473451834 matthias.de.decker@hotmail.com Hallo, Bij WeGi zijn wij voor zowel onze dames als herenploegen nog volop op zoek naar versterkingen op alle posities! Heb je interesse om bij een leuke, familiale volleybalclub te spelen in Hartje Kempen, voor dames op niveau promo2 /gewest en bij de heren Promo 3, geef gerust een seintje!
VC Heist Delhaize Herenthout Nat 2 D (Femmes) Anvers De Bondt Robin 0498752084 robin.debondt@gmail.com Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar versterking voor onze kern in NAT2/NAT3. Concreet zoeken we een setter, midden en hoek/oppo. Interesse? Laat gerust iets weten!
Kevoc Keerbergen H1 Liga D (Hommes) Anvers vanderschueren Michael 0472458298 m_vanderschueren@hotmail.com Kevoc Heren 1 zoekt voor volgend seizoen speler(s) op positie midden, receptie - hoek, opposite. We zijn een stabiele ploeg die volgend seizoen graag in de bovenste rangen wenst te eindigen. We trainen momenteel 1 x op donderdagavond. Thuiswedstrijd is op zaterdagavond.
Hellvoc Hemiksem Schelle Nat 2 D (Femmes) Anvers De Schrijver Laura 0474682231 lauradeschrijver@hotmail.com Hellvoc zoekt nog een middenvrouw voor volgend seizoen. Op dit ogenblik draaien de dames vlot mee in Nationale 2 en zoeken we nog versterking om een stapje hoger te zetten. Indien interesse, kan je ons contacteren.
Amber Boghemans Promo 2 D (Femmes) Anvers Boghemans Amber 0471736617 amberboghemans@gmail.com Wij zijn voor onze damesploeg in promo 2 nog op zoek naar een spelverdeler, hoek/oppo en midden. Je komt terecht in een jong team met speelster tussen 18 en 24 jaar. Indien je interesse hebt, mag je mij gerust contacteren via whatsapp of e-mail.
m.siks Nat 1 D (Femmes) Anvers De Donder Roel 0484/628353 roeldedonder@gmail.com We zijn voor onze damesploeg in 1e nationale en momenteel op de 3e plaatst staat, voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een spelverdeelster en een midden.
Mortsel volley Antwerpen Nat 3 D (Hommes) Anvers Follaets Tim +32478641856 Tim.follaets@mortselvc.be Wij zijn voor volgend seizoen nog op zoek naar een receptie-hoek om ons team te versterken