NL   |   FR

Team zoekt speler/speelster

Bekijk hieronder welke teams nog spelers of speelsters zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact. Tel. Email Wat we zoeken
Volley Anderlues 1ste prov. H (Heren) Henegouwen Roulet Arnaud 0471088762 Arnaudroulet001@gmail.com En vue de jouer le top 3 et la montée j ai besoin d ailier d un centre et un libero.
Gevok-Gent 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Spillebeen Karien 0472/116991 karien.spillebeen@gmail.com Voor het seizoen 2018-2019 zijn we op zoek naar versterking voor onze enthousiaste damesploeg; momenteel in volle strijd voor de titelplaats in 2°Prov. .. Voel je er iets voor om je te engageren bij een jonge, dynamische groep en wil je samen mooie resultaten behalen, neem dan gerust contact op voor een proeftraining. Trainingen gaan door in SH Neptunus te Wondelgem (vlot bereikbaar met openbaar vervoer), op woe/vrij, van 20u-22u; thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdag 18u30/20u.
JTV Dero 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Van Malderen Fredriek 0495995629 fredriek@gmail.com Onze dames uit 2e prov zijn op zoek naar een fijne medespeelster dat oppo/receptiehoek speelt. Na een moeilijk seizoen (blessures, ...) hebben deze dames toch steeds bovenaan meegedraaid. De goede ambiance naast het veld en op de feestjes hebben daar mss iets met te maken? Oordeel vooral zelf als je eens komt meetrainen!
Dynamivo Dadizele 1ste prov. D (Dames) West-Vlaanderen Bekaert Rik 0476 99 69 39 hendrik.bekaert@skynet.be Wij zoeken voor volgend seizoen voor onze eerste ploeg een middenspeelster. Wij zijn overtuigend kampioen geworden in 2de provinciale A en bereikten de halve finale van de provinciale beker waarin wij uitgeschakeld werden door Zwevezele. Verleden seizoen werden wij kampioen in 3de met promotie naar 2de provinciale en wonnen de provinciale beker.
NVV Tienen 3de prov. D (Dames) Vlaams Brabant Foriers Nick foriersnick@hotmail.com Voor onze damesploeg in 3de provinciale zijn we nog op zoek naar een passeur, opposite en hoekspeler om een nieuw en stabiel team te maken in 3de provinciale. Zoek jij nog een leuke ploeg en wil je eens komen meetrainen, laat het zeker weten! Trainingsdagen zijn woensdag en vrijdag.
Volleybalclub Lizards 1ste prov. D (Dames) Vlaams Brabant Dries Hoeyberghs volleylizards@gmail.com Voor onze jonge (studenten/jonge werkenden) gemotiveerde damesploeg in 1e provinciale zijn we nog op zoek naar een extra receptie-hoekspeelster en een middenvrouw. Naar volgend seizoen toe zal er een nieuwe wind waaien in deze ploeg. Enkele versterkingen van buitenaf hebben reeds toegezegd voor volgend seizoen. Bij interesse in een proeftraining of extra informatie kan je altijd contact opnemen via volleylizards@gmail.com .
JTV Dero Zele/Berlare Tweede Divisie Heren (Heren) Oost-Vlaanderen Symoens Johan 0475 973504 johan.symoens@derbigum.com Dit seizoen maken we promotie naar 2de Divisie en spelen we volgende week de finale van de Beker van Oost Vl.. Om onze jeugdige kern verder aan te vullen zijn we nog op zoek naar een RH en Setter. We trainen 2x per week in Zele vanaf 20u en spelen onze thuiswedstrijden op zaterdag 20u. Onze club heeft een duidelijke ambitie om volgend seizoen opnieuw mee te doen voor de prijzen.
Bevo Geetbets 2de prov. D (Dames) Limburg van Wijk Lieven +32473550859 lievenvanwijk@gmail.com Voor onze 1ste Dames ploeg in 2de provinciale zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde spelers. Wij trainen op dinsdag en donderdagavond .Je komt terecht in een gemotiveerde groep met een mix van jong talent en ervaren spelers en een combinatie van goede sfeer en sportieve resultaten. Aarzel niet om mij te contacteren als je meer info wil. Zowel op posities midden , hoek en opposite.
Kevoc Keerbergen B 2de prov. D (Dames) Vlaams Brabant Vanderschueren Michael 0472458298 m_vanderschueren@hotmail.com Kevoc Dames B zoekt versterking op vooral de middenpositie. Deze gemotiveerde ploeg heeft als1 doel: Terug een stabiele middenmotor zijn in 2de Prov zonder het ploegaspect uit het oog te verliezen. Aarzel niet om eens te komen proberen. Trainingen op dinsdag en vrijdag. Thuismatch op zaterdag.
TOPSPORT DAVOZON 2de prov. D (Dames) Limburg Ceulemans Ellen 0496205400 nico.paps@skynet.be Voor het seizoen 2018 - 2019 zijn de dames van Tweede provinciaal nog op zoek naar een middenman en een spelverdeler. Wij trainen slechts 1 x per week op vrijdag van 19u tot 21u. Maar de mogelijkheid zit erin om tot 3x per week te trainen!! Misschien ben jij wel de persoon die omwille van school of gezinsleven slechts 1 x intensief kan trainen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je geïnteresseerd bent, kan je contact opnemen met Ellen Ceulemans 0496205400
St Janskring Herentals 2de prov. D (Dames) Antwerpen Leemans Gerry leemansgerry@gmail.com Volleybalclub St Janskring Herentals zoekt voor volgend jaar versterking op enkele plaatsen. De getalenteerde kern blijft zo goed als samen, maar wil nog een stukje hogerop . We zoeken vooral een gedreven setter en middenman. Dit jaar mooie resultaten voor de Beker van Antwerpen (winst tegen o.a. Mendo (1e div) en Fixit (liga B), finale Beker van Herentals, etc. Door blessures is de groep dit jaar in de competitie wat weggezakt. De ambitie voor volgend seizoen is om zo lang mogelijk mee te doen voor een promotie naar 1e provinciale. Zin een sportief avontuur met de jonge leuke groep en B-trainer met ambitie, kan jij als meerwaarde bijdragen met je ervaring, bovenop de power en lengte die we in onze groep hebben, laat dan iets van je horen via 0494/80.48.54 of leemansgerry@gmail.com . De trainingen vinden plaats op vrijdag zodat kotstudenten maar 1x huiswaarts moeten keren.
Vt Marke Webis Wevelgem 2de prov. H (Heren) West-Vlaanderen Declercq Wim 0472/476 661 wim.declercq@irc.vib-ugent.be : Voor ons jong en dynamisch 2de prov team (tevens nog in de running voor promotie) zoeken we nog een bijkomende ambitieuze middenspeler. Wie Marke-Webis een beetje kent weet dat we een ambiance-club zijn met ambitie. Wij hebben ploegen op verschillende niveaus zodat we goede spelers op termijn ook het perspectief kunnen bieden om in een hoger spelend team aan te treden. Volgend seizoen wordt het 2de prov team geleid door het trainersduo Charlotte Mortier en Johan Declercq, dus ervaring en gedreven begeleiding verzekerd Tel : Charlotte : 0472/12 27 13)
Jumpers Leffinge 4de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Faillie Jurgen 058235664 jurgen@jumpersmiddelkerke.be Volgend seizoen starten we met een gloednieuwe ploeg in 4de Prov , deze ploeg bestaat uit ervaren spelers (Niv 2Prov ) , jonge spelers met wedstrijdervaring ( niv 2de/3de prov ) en U17 jeugd . We zoeken nog een spelverdeler en een hoekaanvaller die deze ploeg wil helpen ondersteunen en opbouwen . Is dit iets voor jou ? Neem dan maar contact met ons op .
Jumpers Leffinge 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Faillie Jurgen 058235664 jurgen@jumpersmiddelkerke.be Onze ervaren ploeg heeft dit seizoen wat met tegenslagen te kampen gehad , maar ook met blijde gebeurtenissen zoals geboortes van enkele Jumper baby's . Nu is iedereen terug op post , enkel zoeken we nog een ervaren receptie/hoek speler die haar mannetje kan staan . Bent u deze speler die er ook niet mee inzit ,zoals de rest van de ploeg , indien we zakken naar 3de volgend seizoen voor de kampioenstitel te gaan ? Neem dan contact met ons op . Een proeftraining is steeds mogelijk .
VC Apollo 3de prov. H (Heren) West-Vlaanderen Vanderbeke Sacha 0498656627 sacha.vanderbeke@hotmail.be In het seizoen 2017-2018 staan we momenteel op een 3de plaats en we hopen dit nog te behouden. Naar volgend seizoen (2018-2019) toe zijn we nog op zoek naar een setter en 1 of 2 middenmannen om de ploeg aan te vullen, zodat we ons goede seizoen ook volgend jaar kunnen evenaren! Trainingen zijn op dinsdag (20-22u) en op vrijdag (20u30-22u30) en thuismatchen altijd op zaterdag (hoofdmatch om 20u30) in Koekelare. Nu al eens komen meetrainen is zeker een mogelijkheid!!!
Gelvoc Hoogstraten A 2de prov. D (Heren) Antwerpen De Bie Werner 0473/55/30/12 werner@allround-it.be Voor onze 1ste Herenploeg in 2de provenciale zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde spelers. Wij trainen op dinsdagavond van 20u30 tot 22u30. Je komt terecht in een gemotiveerde groep met een mix van jong talent en ervaren spelers en een combinatie van goede sfeer en sportieve resultaten. Aarzel niet om mij te contacteren als je meer info wil.
MAVOC Mechelen Tweede Divisie Dames (Dames) Antwerpen Maes Stef 0496/50.44.85 stef.maes21@skynet.be een jonge speelster (midden) die een opleidingstraject wil meemaken in een 2de divisieploeg dames, in combinatie met spelen in een 2de provinciale. Door deze kans kan je later mogelijk opklimmen naar hoger. Wij hebben reeds 3 jongeren die dit traject gaan volgen, maar zoeken nog een midden. Heb je zin, aarzel niet te contacteren voor verdere info
Vt Enjoy koksijde 3de prov. D (Dames) West-Vlaanderen De clercq Christophe 0474/094564 Declercq.christophe@hls.be Voor onze jonge talentrijke en beloftevolle Kern dames zijn we op Zoek naar wat meer stabiliteit gecombineerd met wat power. Wie zijn heeft om mee te schrijven aan dit Mooie verhaal, aarzel niet on contact op te nemen !
Nidak Volley 3de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Van Hove Philip 0486600167 philipvanhove@telenet.be Nidak Volley (Nieuwkerken-Waas) is voor de jonge 3de provinciale ploeg nog op zoek een setter. Proeftrainingen zijn mogelijk de komende weken. Geïnteresseerden kunnen zich melden op het secretariaat (An De Rudder 0486/53 74 50 of an.de.rudder@telenet.be).
Nidak Volley 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Van Hove Philip 0486600167 philipvanhove@telenet.be Voor het nieuwe seizoen is Nidak Volley (Nieuwkerken-Waas) nog op zoek naar een receptie/hoekspeelster. Dit jaar spelen we reeds top 3 en volgend seizoen trachten we nog iets beter te doen. Ook doorgroeimogelijkheden naar onze 1ste divisieploeg zijn aanwezig. Voor meer info kan je terecht op het secretariaat 0486/53 74 50, an.de.rudder@telenet.be of bij de trainer Jiri Vermeulen op 0491/15 09 92.