NL   |   FR

Team zoekt speler/speelster

Bekijk hieronder welke teams nog spelers of speelsters zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact. Tel. Email Wat we zoeken
VC Wolvertem 3de prov. D (Dames) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477300389 mario@vcwolvertem.be Voor onze 3e damesploeg zoeken we nog speelsters die in het team willen aansluiten. Het team is een mix van jong ervaren speelsters met jong talent (17j). Zie jij het zitten om in een ambitieus team terecht te komen, aarzel dan niet om contact op te nemen.
VC Wolvertem 2de prov. H (Heren) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477-300389 mario@vcwolvertem.be Voor onze 1e heren ploeg zoeken we nog een middenman met ervaring. Dit seizoen zijn we op een mooie 3e plaats geëindigd; maar volgend seizoen gaat het team voor promotie. Er zijn meedere versterkingen reeds aangetrokken om deze ambitie waar te maken. Twee maal trainen in de week is vereist! Bij interesse graag een seintje.
Volley Oxyjeunes Sodraep Farciennes Eerste divisie Heren (Heren) Henegouwen Francart Veronique ‭0475 40 49 81‬ Miduchene@gmail.com La nationale 2 Hommes de Farciennes recherche passeur. Contacter veronique francart au ‭0475 40 49 81‬. Entraînement jeudi 20-22h.
VHL Eerste divisie Heren (Heren) Vlaams Brabant Nuyts Michael michael.nuyts@gmail.com Wij zijn nog op zoek naar een libero voor ons jong opleidingsteam in eerste divisie.
Davo Wevelgem 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Platteau Koen 0476/307274 Platootje@skynet.be Voor onze ploeg in tweede provinciale zoeken wij nog een middenspeelster en evt een opposite ! U komt terecht in een hele leuke ploeg !
GOVOC 2de prov. D (Dames) Limburg Claes Ludo 0468171146 claes.ludomf@gmail.com GOVOC Ophoven-Geistingen wil de kern van haar Dames A-ploeg uitbreiden met een gemotiveerde middenaanvalster en een gedreven libero. Dit team eindigde dit seizoen als middenmoter in tweede provinciale B maar wil beter doen. Het heeft de ambitie om volgend seizoen play-off 1 te halen. De ploeg bestaat hoofdzakelijk uit jonge twintigers, waarvan er nog enkele studeren. Zij trainen op dinsdag- en vrijdagavond gedurende telkens twee uren en de thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagavond. De groep speelsters is een hechte, gezellige kliek die het ook buiten het volleybal goed met elkaar kunnen vinden. Interesse? Neem dan even contact op via bestuur@govoc.be of via de GSM-nummers 0497532838, 0486661490 of 0468171146.
VST Lions 3de prov. H (Heren) Antwerpen Vanherck Stefan 0474/81 24 49 stefan.vanherck@gmail.com Ons gemotiveerd jong team zoekt nog een receptie-hoekspeler om het team te versterken voor volgend seizoen! Onze goed samenhangende groep bestaat uit een mix van jong en iets ouder talent. Er wordt 2x 2u getraind op dinsdag en vrijdag. Thuiswedstrijden vallen op zaterdag 17u of 18u. Wil je terechtkomen in een ambitieuze en fantastische groep aarzel dan niet om mij te contacteren!!!
Dynamivo Dadizele 1ste prov. D (Dames) West-Vlaanderen Bekaert Rik 0476 99 69 39 hendrik.bekaert@skynet.be Voor onze eerste ploeg in 1ste prov. zoeken wij een middenspeelster. Wij zijn kampioen geworden in 2de provinciale en treden volgend seizoen aan in 1ste prov.. Voor de tweede ploeg die in 4de prov. aantreedt zoeken wij nog een spelverdeelster. Volgend seizoen willen wij de topdrie spelen in de reeks. Wij zijn ook nog op zoek naar trainers/trainsters voor onze jeugdploegen.
VT KORTRIJK 4de prov. D (Dames) West-Vlaanderen DEVLIEGER MARC 0476/467 469 devlieger.marc@telenet.be Voor de nieuwe uitdaging in vierde provinciale en om zo snel mogelijk onze plaats in 3e provinciale te heroveren zijn we op zoek naar bijkomende speelsters; vooral een setter en middenspeelster zijn prioriteit, maar ook andere posities komen in aanmerking. Ben je jong en ambitieus of iets ouder en wil je je ervaring delen met ons jeugdig team, neem dan gerust contact op voor verdere afspraken. Wij trainen op dinsdag en vrijdag van 20u45 tot 22u30.
Dynamo zovoc Zomergem 3de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen De Clercq Wouter 0473/78.38.50 Info@wouterdc.be Voor onze piepjonge derde provinciale die een eerste jaar in derde flink hebben doorstaan zijn we op zoek naar een midden en een libero . Interesse ? Stuur snel een mailtje of bel . Info@wouterdc.be
GIDAS GITS Andere (Dames) West-Vlaanderen Ameye Danny 0471 930 112 ameye.danny@telenet.be Gidas Gits zoekt een gemotiveerde spelverdeelster voor de U17 ploeg. Graag contact opnemen met Danny Ameye op 0471 930 112 of ameye.danny@telenet.be
Navok Heren 1ste prov. H (Heren) Oost-Vlaanderen Desmet Geert 0477/27.00.06 geert.navok@gmail.com Voor onze 1e provinciale ploeg is Navok Nazareth nog op zoek naar een receptie/hoek, opposite en middenman.
Sijos Menen 3de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Vervaet Marc 0476/34 06 81 sijosmenen@skynet.be Met onze jeugdige ploeg werden we dit seizoen kampioen in vierde provinciale. Voor de nieuwe uitdaging in derde provinciale zijn we vooral op zoek naar een bijkomende spelverdeelster, ook andere posities kunnen in aanmerking komen. Ben je jong en ambitieus of iets ouder en wil je je ervaring delen met ons jeugdig team, neem dan gerust contact op voor verdere afspraken. Wij trainen op woensdag en vrijdag van 20 tot 22 uur.
DVC Eksaarde 3de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Smet Peter 0474553756 dvc.peter@telenet.be DVC-Eksaarde, een club waar een familiale sfeer hoog in het vaandel gedragen wordt, zoekt nog enkele enthousiaste speelsters (alle posities) om het team in derde provinciale te versterken. Er wordt getraind op maandag en woensdag. Interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Dynamo Zovoc Zomergem 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen De Clercq Wouter 0473/78.38.50 info@wouterdc.be PASSEUR: onze ploeg is versterkt en de ambitie is om bovenste helft te spelen. Ben jij de passeur die ons team op sleeptouw kan nemen ? Neem gauw contact op . Stuur een mailtje naar info@wouterdc.be of bel 0473/78.38.50
Wovo Malle 2de prov. D (Dames) Antwerpen Aerts Gerry gerry_aerts@yahoo.com Wovo Malle is een team samengesteld uit studenten en jong werkenden met een prima ploegsfeer. Omdat één van onze middenspeelsters een mooie kans hoger gekregen heeft, zijn we voor volgend seizoen nog op zoek naar versterking in het midden. Heb je interesse om samen met een enthousiast team aan de toekomst te bouwen, graag een seintje.
Ribambelle Marchin Eerste divisie Heren (Heren) Luik Ittelet David dittelet@yahoo.fr La Nat2H de Marchin recherche quelques joueurs pour compléter son effectif pour la saison prochaine. Pour plus d information contact par e-mail : dittelet@yahoo.com
St Janskring dames 2de prov. D (Dames) Antwerpen Huykens Thomas thomashuyskens39@gmail.com St Janskring Herentals is met zijn dames 1 (uitkomend in 2e provinciale) voor volgend seizoen zo goed als rond. De getalenteerde kern blijft samen, maar wil nog een stukje hogerop in 2e provinciale. We zoeken op dit moment nog een extra gedreven middenman. Dit jaar oa. mooie resultaten voor de Beker van Antwerpen, 1/4 finale gehaald (winst tegen o.a. Mendo (1e div) en Fixit (liga B)), finale Beker van Herentals... Dit toont aan dat we als team en met de club zeker potentieel hebben., etc. Door diverse blessures is de groep dit jaar in de competitie wat weggezakt en gaan we stranden op plek 4. De ambitie voor volgend seizoen is om zo lang mogelijk mee te doen voor een promotie naar 1e provinciale met de combinatie van leuk fris volleybal te brengen. Zin een sportief avontuur met de jonge leuke groep en B-trainer met ambitie, ben jij die meerwaarde met je ervaring of wil je meewerken aan deze leuke uitdaging, bovenop de power en lengte die we in onze groep hebben, geef ons een seintje en kom een keertje meetrainen en kennismaken ! We hopen snel iets horen.
BAVO Bavikhove B 3de prov. H (Heren) West-Vlaanderen Declerck Dries 0474/907252 ddeclerck7@gmail.com BAVO B is op zoek naar (jonge) gemotiveerde spelers om het eveneens jonge team van BAVO te versterken. (Bvb: Jeugdspelers die ervaring willen opdoen in een herencompetitie, maar nog niet klaar zijn voor het herenteam van hun club). Bij BAVO heerst een familiale en aangename clubsfeer. Training is op vrijdag. Op dinsdag is er de mogelijkheid om mee te trainen met BAVO A (top 2de provinciale).
VC Kalken heren B 2de prov. H (Heren) Oost-Vlaanderen Thienpont Geert 0475 23 28 51 Geert.thienpont@gmail.com Onze 2e ploeg speelde dit jaar 4e in 2e provinciale. voor het aankomende seizoen zijn we op zoek naar een passeur, middenman en een receptie/hoek speler om deze jonge ploeg te versterken. bij intresse mailen naar Geert.thienpont@gmail.com.