NL   |   FR

Team zoekt speler/speelster

Bekijk hieronder welke teams nog spelers of speelsters zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact. Tel. Email Wat we zoeken
ASPTT CAEN Eerste Divisie Dames (Dames) Frankrijk AG SERGE ag.serge@orange.fr Nous recherchons en priorité une centrale et une libéro.
DVC-Eksaarde 3de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Smet Peter dvc.peter@telenet.be DVC-Eksaarde, een club waar een goede sfeer hoog in het vaandel gedragen wordt, zoekt nog enkele enthousiaste speelsters (alle posities) om het team in derde provinciale te versterken. Er wordt getraind op maandag en woensdag. Interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Volleybal Club Voerendaal Eerste Nat. Heren (Heren) Nederland Akkermans Thom thomakkermans@vcvoerendaal.nl Het eerste herenteam van Volleybal Club Voerendaal is op zoek naar versterkingen op de middenpositie. Het team bestaat uit jonge enthousiaste volleyballers, die momenteel spelen in de 1e divisie in Nederland (het 3e niveau, vergelijkbaar met 1e nationale). Voerendaal is gelegen in het zuiden van Limburg. Interesse? Neem contact op!!
Tesla Lint Andere (Dames) Antwerpen Simons Stefan stefan.simons@advalvas.be Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren setter om ons team te versterken . Wij komen uit in 2de gewest Antwerpen met de bedoeling om op termijn verder te stijgen.
Tesvoc Tessenderlo 3de prov. D (Dames) Limburg Peters David david@tesvoc.be Voor onze damesploeg in 3de provinciale zoeken we nog enkel speelsters om de ploeg te versterken. Trainingsdagen zijn op dinsdag en vrijdag. Je kan ons contacteren via david@tesvoc.be
VCV Leefdaal-Bertem 2de prov. H (Heren) Vlaams Brabant Filip Huyberechts filip.huyberechts@telenet.be Leuke, ervaren ploeg uitkomende in 2de provinciale is nog op zoek achter een 3-tal spelers. Volleyballen en sfeer na de trainigen/matchen zijn even belangrijk :) 1 midden, 1 oppo, 1 hoek Trainingen: Dinsdag 19u30 - 21u15 in Leefdaal & om de 2 weken 21u30-23u15 in Bertem Twijfel niet om contact op te nemen!
VC Lennik Dames 2de prov. D (Heren) Vlaams Brabant Meganck Bert bert_meganck@hotmail.com VC Lennik dames is op zoek naar speelsters voor haar 2de provinciale ploeg. Wij zoeken nog versterking voor volgende positie: setter. Wij zijn op zoek naar ambitieuse, gedreven speelsters, zodat wij onze huidige ploeg kunnen versterken. Leeftijd speelt hierin geen rol, talent/mentaliteit is waar wij naar kijken. Wil je deel uit maken van onze mooie Pajotse club?Laat dan zeker iets weten. !!!
Govok Gooik Eerste Divisie Dames (Dames) Vlaams Brabant Vansnick Kris sportief@govok.be Net verzekerd van promotie naar 1e divisie zijn we nog op zoek naar een talentvolle of ervaren middenspeelster om ons team te versterken naar volgend seizoen toe. Wil je graag deel uitmaken van onze club, neem dan snel contact op!
VC Global Wineries Kapellen Liga B Heren (Heren) Antwerpen Smets Dieter smets.dieter@outlook.com Wij zijn op zoek naar een opposite die met een heel ervaren kern, een jaartje wil meedraaien in Liga B. Het is een project waar plezier centraal staat en er met z'n allen aan een fijn seizoen gewerkt zal worden.
BVC Balen 2de prov. D (Dames) Antwerpen Bart Verdonck verdonck_bart@hotmail.com Voor onze Dames A (1ste seizoen 2de provinciale, top 5) zijn we nog op zoek naar een bijkomende hoek/receptie, middenspeelster en setter om de ploeg te versterken en om onze ambities naar boven te verleggen. Heb jij interesse om in een jonge, gedreven en ambitieuze ploeg te komen spelen, aarzel dan niet en neem snel contact op (verdonck_bart@hotmail.com of 0496618567)!
De Burgst Breda Tweede Divisie Heren (Heren) Nederland Hoogesteger Jaap Jaap@deburgst.nl We zoeken voor komend seizoen nog een spelverdeler en middenblokkeerders. Ook is er eventueel nog ruimte voor 1 passeloper.
Vt gullegem 3de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Neve Jobeth jobethneve91@gmail.com VtG B zoekt een gemotiveerde receptie-hoek of opposite.
Vlamvo Vlamertinge 3de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Logie Els elslogie@hotmail.com Onze ploeg die nog kans maakt te promoveren naar 2de provinciale zoekt enkel nog een libero. Aarzel niet contact op te nemen. Een testtraining is nog mogelijk.
VDK GENT DAMES 1ste prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Ballinckx Peter peter.ballinckx@telenet.be VDK Gent Dames is voor haar ploeg in eerste provinciale nog op zoek naar een midden en receptie/hoek voor het seizoen 2018-2019. Wij bieden een zeer gedreven team en trainster aan, met hoogstaande trainingen in een aangename (semi-professionele) omgeving. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden tot het bijwonen technische trainingen o.l.v. een A-trainer. Wij zoeken dus een gedreven speelster die het niveau van 1ste provinciale aankan en (eventueel) zin heeft om door te groeien naar een hoger niveau. Speelsters mogen contact opnemen met Peter.ballinckx@telenet.be
VHL Eerste divisie Heren (Heren) Vlaams Brabant Nuyts Michael michael.nuyts@gmail.com Wij zijn nog op zoek naar een libero voor ons jong opleidingsteam in eerste divisie.
Kraftwell Symmachia Roosendaal Tweede Divisie Heren (Heren) Nederland Wessel de Beer Wessel volleybalzaken@symmachia.nl Kraftwell Symmachia Roosendaal is een prominente volleybalvereniging in Roosendaal, net over de grens bij Essen en Kalmthout. Deze zomer gebruiken we om ons eerste herenteam opnieuw op te bouwen. Er staat nu een nieuwe kern van 9 jongens, variërend in leeftijd van 17 tot 24 jaar oud. Er staat een nieuwe trainer/coach voor de groep, waar een absolute klik mee is. Het streven is om komend seizoen kampioen te worden, flinke stappen te zetten en ook het seizoen erna hoge ogen te gooien. Wat we nog missen, is een middenaanvaller en een diagonaalspeler. Interesse om een keer vrijblijvend mee te trainen? Contact ons dan via volleybalzaken@symmachia.nl!
Wovo Malle 2de prov. D (Dames) Antwerpen Aerts Gerry gerry_aerts@yahoo.com Wovo Malle is een team samengesteld uit studenten en jong werkenden met een prima ploegsfeer. Omdat één van onze middenspeelsters een mooie kans hoger gekregen heeft, zijn we voor volgend seizoen nog op zoek naar versterking in het midden. Heb je interesse om samen met een enthousiast team aan de toekomst te bouwen, graag een seintje.
Ribambelle Marchin Eerste divisie Heren (Heren) Luik Ittelet David dittelet@yahoo.fr La Nat2H de Marchin recherche quelques joueurs pour compléter son effectif pour la saison prochaine. Pour plus d information contact par e-mail : dittelet@yahoo.com
St Janskring dames 2de prov. D (Dames) Antwerpen Huykens Thomas thomashuyskens39@gmail.com St Janskring Herentals is met zijn dames 1 (uitkomend in 2e provinciale) voor volgend seizoen zo goed als rond. De getalenteerde kern blijft samen, maar wil nog een stukje hogerop in 2e provinciale. We zoeken op dit moment nog een extra gedreven middenman. Dit jaar oa. mooie resultaten voor de Beker van Antwerpen, 1/4 finale gehaald (winst tegen o.a. Mendo (1e div) en Fixit (liga B)), finale Beker van Herentals... Dit toont aan dat we als team en met de club zeker potentieel hebben., etc. Door diverse blessures is de groep dit jaar in de competitie wat weggezakt en gaan we stranden op plek 4. De ambitie voor volgend seizoen is om zo lang mogelijk mee te doen voor een promotie naar 1e provinciale met de combinatie van leuk fris volleybal te brengen. Zin een sportief avontuur met de jonge leuke groep en B-trainer met ambitie, ben jij die meerwaarde met je ervaring of wil je meewerken aan deze leuke uitdaging, bovenop de power en lengte die we in onze groep hebben, geef ons een seintje en kom een keertje meetrainen en kennismaken ! We hopen snel iets horen.
Volley Haasrode Leuven 3de prov. D (Dames) Vlaams Brabant Meesschaert Whitney whitneymeesschaert@gmail.com Wij zijn op zoek naar middenspeelsters! Wij trainen 1x per week. Momenteel zijn we aan het meespelen om kampioen te spelen in 3e provenciale. Voor volgend seizoen, zijn wij nog op zoek naar middenspeelsters. Heb jij zin om in een toffe ploeg terecht te komen? Laat ons zeker en vast iets weten! Tot snel