NL   |   FR

Équipe cherche joueur/joueuse

Regardez-vous quelles équipes sont en train de chercher des joueurs/joueuses. Regardez-vous toutes les annonces ou cherchez-vous par province, niveau,...

Chercher

Femmes/Hommes
Niveau
Province

Votre résultats

Nom Niveau Province Contact. Tel. Email Ce qu'on cherche
Vc Lennik Dames Nat 3 D (Femmes) Brabant flamand Nechelput Wout 0476643262 Wout_np@hotmail.com Vc Lennik Dames is voor haar ploeg in Nationale 3 nog op zoek naar een gedreven receptie-hoek speelster. Op dit moment staat de ploeg op een vierde plaats waarbij het de ambitie is om volgend jaar beter te doen. Je komt terecht in een hechte groep, met een mix van zowel jeugdige als ervaren speelsters. Trainingen gaan door op maandag en donderdag, telkens van 20u-22u. Neem gerust contact op bij interesse of om eventueel eens aan te sluiten op een training!
VC Berlaar Promo 4 D (Femmes) Anvers Meers Nette sportievecel.vcberlaar@gmail.com Onze jonge damesploeg in 1e gewest zoekt nog versterking voor volgend seizoen. Staan voorlopig op een mooie 6de plaats. De trainingen gaan dit seizoen door op woensdag en vrijdag. Kom gerust eens vrijblijvend babbelen/meetrainen om de ploeg te leren kennen! VC Berlaar is een leuke, gezellige familiale club waar iedereen elkaar kent en je je zeker thuis gaat voelen.
VC FH NIJLEN Nat 3 D (Femmes) Anvers Leemans Gerry 0494804854 secretariaat@fhnijlen.be De 1e damesploeg van FH Nijlen draait mee in de top 5 in 3e nationale. De ploeg voor volgend jaar ligt klaar. De versterkingen zijn bevestigd en het team zo goed als rond, mogelijks komt er nog een plekje vrij in de kern, meer bepaald voor een ambiteuze setter . Wil jij terechtkomen in een leuke jonge dynamische ploeg en bij uitbreiding club (20 teams, vernieuwde kleedkamers,...), laat dan iets van je horen voor een vrijblijvend gesprek met de sportieve cel en nieuwe trainer.
VC Berlaar Promo 2 D (Femmes) Anvers Meers Nette sportievecel.vcberlaar@gmail.com Onze damesploeg in 2e promo zoekt nog versterking op de receptie/hoek of midden positie. Dit jaar wat tegenslag gehad, maar willen vooruit en terug bouwen aan een ploeg om komend seizoen terug hogerop te klimmen in het klassement. De trainingen gaan dit seizoen door op maandag en vrijdag, kom gerust eens vrijblijvend babbelen/meetrainen om de ploeg te leren kennen! VC Berlaar is een leuke, gezellige familiale club waar iedereen elkaar kent en je je zeker thuis gaat voelen.
D'Hondt Volley Oudenaarde Nat 2 D (Femmes) Flandre Orientale Schaut Annelore 0470258959 Schautje@gmail.com Wij zijn nog op zoek achter een oppo voor volgend seizoen in N2. Wil je ons enthousiast team graag vervoegen, geef een seintje! Ook volgend seizoen zijn de trainingen op woensdag en vrijdag.
Mortsel Volley Antwerpen Promo 1 D (Femmes) Anvers Koen Puimège +32 496 22 41 72 koen.puimege@telenet.be Onze ploeg zoekt een tweede setter. In het seizoen 2022/2023 zijn wij gepromoveerd van promo 2 naar promo 1. Wij staan momenteel op de 4e plaats en hopen volgend seizoen hetzelfde stramien te behouden. Ben jij de setter die ons plaatje compleet kan maken? Neem dan gerust contact op met ons. We zijn een toffe ploeg én club: één familie, veel sfeer en nog meer plezier!
VC Puurs-Sint-Amands Nat 1 H (Hommes) Anvers Van Wesemael Chris +32475844809 chris@retailemotion.be Opposite. Wij zoeken een 2de opposite om ons team van 12 tot 14 spelers te vervolledigen. 3 avondtrainingen (Ma, Di en Don). We staan zeker open voor een jonge speler die wil groeien en veel kan bijleren van ons ervaren team waarin ook diverse spelers met Liga-ervaring. Je kan uiteraard op korte termijn eens komen testen.
Dievoc Diepenbeek Nat 3 D (Femmes) Limbourg Vermeulen Tom 04 70 09 08 09 Tom@dievoc.be Voor onze Dames A in 3e nationale kunnen we nog wat versterking gebruiken voor volgend seizoen! Ben je nog op zoek naar een andere club? Of speel je nu promo 1 en zoek je nog extra uitdaging voor volgend seizoen? Laat dan zeker van je horen! Neem contact op via onderstaande gegevens en dan kijken we concreet verder ivm je positie etc. wat er mogelijk is!
Carlo Schiepers Promo 3 D (Femmes) Limbourg Schiepers Carlo 0485 159 264 carloschiepers@gmail.com Wij zoeken nog een speelster voor de midden positie! Om een stapje hogen te zetten naar promo 2. Zijn dit seizoen 4de geworden, en dus kans om volgend seizoen die stap te zetten!!
Vc Gimme Waasland Promo 1 H (Hommes) Flandre Orientale Verdonck Quinten 0497763228 Quinten.verdonck@telenet.be Onze heren promo 1 zijn voor volgend seizoen (24-25) op zoek naar een RECEPTIE/HOEK. Momenteel top 5 en bekerfinalist. Jonge, ambitieuze groep die 2x traint in de week. Kom je graag eens testen? Dat kan op WO 20u-22u te Nieuwkerken en VR 20u30-22u30 te Bazel
PVT Mouscron Promo 1 D (Femmes) Hainaut Hagnere Manu 0033618441027 Manu.hagnere@gmail.com We zijn op zoek naar twee spelers om onze klasse 1-selectie (setter en libero) te vervolledigen. het team is deels tweetalig en we hebben een Nederlandstalige speler. Aarzel niet om contact met me op te nemen
VBC St Joris Promo 2 D (Femmes) Flandre occidentale Van Haecke Nicolas nicolasvanhaecke@hotmail.com Wij zoeken nog een receptie-hoek en/of opposite om onze jonge ambitieuze promo 2 ploeg te versterken!
Eevoc Ertvelde/Evergem Promo 1 H (Hommes) Flandre Orientale Van Beveren Frederik 0479328280 frederik@eevoc.be Bij ons Heren A-team is een extra setter welkom! Het is een jong team dat nog veel progressie kan maken en zich zonder problemen in Promo 1 heeft kunnen handhaven. We trainen op dinsdag en donderdag. Het team heeft een coach voor volgend seizoen. Zoek je een warme club met een degelijk bestuur? Dan is Eevoc zeker een goede keuze!
Stalvoc Allimex Beverlo Nat 3 H (Hommes) Limbourg Parisi Roberto +32 477 95 85 88 roberto.parisi@gmail.com We zijn nog op zoek naar een ambitieuze middenman voor onze Heren A (NAT3C). De ploeg bestaat een uit mix van leeftijden variërend van 18 tot 28j. We trainen momenteel op dinsdag en donderdag telkens van 20h30 tot 22h30. wedstrijden gaan door op zaterdagavond 20h30. Bij interesse graag een telefoontje of mailtje om af te spreken ivm een kennismakingstraining
JTV Zele Berlare Nat 3 D (Femmes) Flandre Orientale Torfs Björn +32477637968 bjorn.torfs@volleyvlaanderen.be Voor onze 3de Nationale dames zoeken we nog een gemotiveerde setter. Dit mag een ervaren setter zijn, maar ook een jong talent in opleiding. Contact via Bjorn Torfs bjorn.volley1@gmail.com of 0477 637 968.
Mendo Booischot Promo 1 D (Femmes) Anvers Witvrouwen Didier 0474668892 witvrouwen.didier@hotmail.com Voor onze Dames A die uitkomen in promo 1 zijn we nog op zoek naar een opposite of hoekspeelster om het team te vervolledigen. Deze mix van jeugdige en minder jeugdige speelsters biedt zowel plaats voor een ervaren speelster als voor een speelster die op zoek is naar een uitdaging en wil doorgroeien. Meer info of een keer komen meetrainen, geef dan gerust een seintje.
Mendo Booischot Promo 4 D (Femmes) Anvers Witvrouwen Didier 0474668892 witvrouwen.didier@hotmail.com Voor onze 2de damesploeg die uitkomt in 1ste gewest Herentals zijn we nog op zoek naar 2 middenspeelsters. De ploeg bestaat dit jaar grotendeels uit jeugdspeelsters, maar volgend seizoen zal daar ook wat ervaring bijkomen. Meer info of een keer komen meetrainen, aarzel niet om een seintje te geven.
VC Oudegem Promo 1 D (Femmes) Flandre Orientale Naudts Guy guy.naudts@telenet.be VC Oudegm is nog op zoek naar versterking voor het aanvallende compartiment van zijn Promo 1 team. Onze werking is gericht op doorstroom naar ons Nat 3 team. Dus iedereen die competitief, leergierig en ambitieus is maar toch in een familieclub wil spelen, mag zich aangesproken voelen.
Kivola Riemst Dames A Nat 3 D (Femmes) Limbourg Smeets Bart +32477049300 bartsmeets08@hotmail.com Wij zoeken voor onze jonge en ambitieuze ploeg een middenman voor volgend seizoen. Met jou zou de ploeg rond zijn. Heb je interesse om eens mee te komen trainen of eens te komen babbelen? Laat maar iets weten!
VC FH NIJLEN Nat 3 H (Hommes) Anvers Davidson Staf 0475/28.23.47 secretariaat@fhnijlen.be De 1e herenploeg van FH Nijlen doet momenteel mee voor de titel in 3e nationale. Het huiswerk voor het team voor volgend jaar is klaar en het team zo goed als rond, we zoeken nog een opposite om ons team te vervolledigen. Wil jij terechtkomen in een leuke dynamische ploeg en bij uitbreiding club (20 teams, vernieuwde kleedkamers,...), laat dan iets van je horen voor een vrijblijvend gesprek met de sportieve cel en nieuwe trainer.