NL   |   FR

Team zoekt trainer/trainster

Bekijk hieronder welke teams nog een trainer of trainster zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact Tel. Email Wat we zoeken
Volleyteam Kangoeroes Aalst Andere (Heren) Oost-Vlaanderen De Smet Stefan 0495/694190 stefdsmet@gmail.com Volleybal zit in Aalst in de lift! Door het toenemend aantal jeugdploegen is Volleyteam Kangoeroes Aalst nog op zoek naar bijkomende jeugdTRAINERS. Leuke club, goede omkadering en vooral enthousiaste talenten! Heb je nog niet zo veel ervaring als trainer, dan begeleiden wij jou. Trainingsuren kunnen worden afgesproken.
Forza Evo D'Hondt Oudenaarde Dames en Heren Andere (Heren) Oost-Vlaanderen Vander Haegen Nathalie pieter.vander.haegen@telenet.be Forza Evo D'Hondt Oudenaarde is sinds vorig seizoen een funsieclub van Dames en Heren. Als club met ambitie willen we graag een degelijke jeugdopleiding zodat onze jeugd kan doorgroeien naar de proviciale/divisieploegen. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers en een trainer voor damesploeg(jeugd) derde provinciale.
VC GIMM-E Waasland 1ste prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen MUYLDERMANS BRUNO 0475/46 59 15 brunomd@hygiena.be Gimm-e Waasland zoekt een ambitieuse trainer(ster) voor haar dames ploeg in 1ste prov. Na het behalen van een 3de plaats op de eindronden in Vilvoorde van vorige zaterdag, is er nog een kleine kans op promotie naar 2de divisie. Onze dames ploeg bestaat hoofdzakelijk uit talentvolle jeugd uit eigen opleiding aangevuld met enkele iets ervaren speelsters ook uit eigen rangen. Indien interesse, gelieve contact op te nemen met Bruno Muyldermans - 0475/46 59 15 - brunomd@hygiena.be
Kuros Zulte Dames 3de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen De Bouvre Dirk 0495621800 dirkdebouvre@gmail.com Kuros dames zoekt voor hun gemotiveerde jeugdploeg een gemotiveerde ervaren trainer voor hun nieuw op te starten ploeg in derde provinciale.
osta berchem Andere (Heren) Antwerpen Torfs Jurgen 0477738298 Jurgen_torfs@hotmail.com Ambitieus team in heren 1ste gewest zoekt gemotiveerde trainer/ster. We hebben een voltallig team en trainen op donderdag.
Damesvolley Waregem Andere (Dames) West-Vlaanderen Chanterie Yves 0479/945003 yves@damesvolleywaregem.be Koninklijke Damesvolley Waregem is een traditierijke club met 200 leden en volgend seizoen 18 ploegen in competitie, aangevuld met 3 niet-competitieploegen én een Zitvolley ploeg. Om onze continue groei verder te bestendigen zijn we op zoek naar bijkomende jeugdtrain(st)ers voor onze Volleybalschool, U13 en U15-ploegen. Lijkt trainen/coachen bij een goed gestructureerde club met volledig uitgebouwde technisch-sportieve omkadering wel iets voor jou? Graag een mailtje naar Voorzitter Yves Chanterie: yves@damesvolleywaregem.be of op gsm 0479/945003.
DVM Moorsele Andere (Dames) West-Vlaanderen Desimpelaere Ann 0487/015489 ann-desimpelaere@telenet.be Voor onze meisjes U15 en een ploegje U11 zijn wij DRINGEND op zoek naar een trainer/trainster. Trainingsuren zijn bespreekbaar.
Volak Vorselaar 3de prov. D (Dames) Antwerpen Piedfort Koen 0474/94 06 25 voorzitter@volak.be Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer (man/vrouw) die onze dames in derde provinciale kan trainen/coachen. Een ploeg met veel sfeer, enthousiasme en zeker ook ambitie.
Fitham (Kwaadmechelen) 3de prov. H (Heren) Limburg Van Nylen Marc 0473 20 15 38 marc.van.nylen@gmail.com Onze ambitieuze 3de provinciale heren ploeg zoekt een gedreven Trainer/ster om samen op te gaan naar 2de provinciale heren.
Fitham (Kwaadmechelen) 4de prov. D (Dames) Limburg Van Nylen Marc 0473 20 15 38 marc.van.nylen@gmail.com Fitham uit kwaadmechelen zoekt trainer/ster voor onze 4de provinciale dames ploeg. Trainen 2 maal in de week.
Volley De Haan Andere (Dames) West-Vlaanderen Desendere Koen 0498/422529 koenraad.desendere@telenet.be We zoeken een ambitieuze jeugdtrainer, die goed kan omgaan met kinderen van Sportline-leeftijd en hen de basisknepen van de volleybalsport kan aanleren. Interesse, neem dan vlug contact op met onze secretaris Koen Desendere.
VC Wolvertem Andere (Dames) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477-300389 mario@vcwolvertem.be Voor een talentvol u15 meisjes ploegje zijn we nog op zoek naar een ervaren jeugdtrainer. Dit team zal bestaan uit meedere speelsters opgenomen in de selectie vlaams brabant. Hebt u interesse om hiermee aan de slag te gaan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
VC Wolvertem 3de prov. H (Heren) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477-300389 mario@vcwolvertem.be Voor onze 2e heren ploeg zijn we op zoek naar een gemotiveerde trainer. De ploeg zal bestaan uit een mix van ervaren spelers aangevuld met aankomend u17 talent. De ploeg wil volgend seizoen in de top van de competitie eindigen. Bij interesse graag een seintje.
Velvoc Veltem 3de prov. D (Dames) Vlaams Brabant Coomans Steven 0495455152 steven_coomans88@hotmail.com Velvoc zoekt een gemotiveerde trainer/trainster voor mee te werken aan een sportief project met onze gemotiveerde jonge damesploeg in 3de provinciale. We hebben hiervoor een mooi sportief project klaarliggen. Deze ploeg traint 2 keer per week + een 3de techniektraining die gegeven wordt. Ben jij de perspoon die we zoeken? Wil je graag meewerken om de jonge dames naar een hoger niveau te brengen? Laat ons iets weten.
VHL Dames E 3de prov. D (Dames) Vlaams Brabant Aerts Koen 0473/81.92.16 aertsko@gmail.com Volley Haasrode Leuven is voor een jonge, gemotiveerde damesploeg in 3e provinciale op zoek naar een nieuwe trainer. De dames trainen graag 2x per week, uren en dagen zijn bespreekbaar. De dames spelen momenteel middenmoot in 3e provinciale, maar zoeken een gemotiveerde trainer die hen net dat trapje hoger kan brengen naar de kop van de reeks!
wahidi Fawad Andere (Heren) Oost-Vlaanderen wahidi fawad 0485617737 fawad_wahidi@hotmail.com Beste, Wij; een paar vrienden tussen ons; spelen in het weekend zaalvolleybal maar we zijn er niet zo goed in en daarom zoeken we een trainer die ons kan trainen. Liever in het weekend in de namiddag vooral, maar als het echt niet kan kunnen we ook afspreken om tijdens de weed 's avonds te trainen. alvast bedankt.. mvg
Volleybal Club Voerendaal Eerste Nat. Heren (Heren) Limburg Akkermans Thom 0031629103767 thomakkermans@gmail.com Het 1e herenteam van Volleybal Club Voerendaal (in het zuiden van Limburg, Nederland) is dringend op zoek naar een trainer / coach. Onze huidige trainer, die ons team in 6 jaar tijd gebracht heeft tot de 1e divisie landelijk (3e niveau in Nederland) gaat VC Voerendaal verlaten voor een nieuwe uitdaging. Hij heeft een hecht team gebouwd, dat de grens van de mogelijkheden nog niet heeft bereikt, maar ook een trainer nodig heeft die hen de weg kan wijzen. Waar zijn we naar op zoek. Iemand die de uitdaging aandurft om met een jonge groep spelers nog een stap te maken. Zijn sporen verdiend heeft in de wereld van het volleybal en die in staat is zijn visie over te brengen op de spelers. De heren willen en zijn bereid nog een stapje extra te lopen om de gang naar de Topdivisie te kunnen maken. Interesse? Neem contact op met Thom Akkermans.
Duvel Puurs B 2de prov. H (Heren) Antwerpen Beuckelaers Ben 0477358977 ben.beuckelaers@hotmail.com Beste, Wij, Duvel Puurs B, zijn een ploeg die hoogstwaarschijnlijk volgend seizoen zal aantreden in 2de provinciale.. Onze ambitie is om voor het 3de jaar op rij mee te strijden voor de Titel/Promotie, dit nu ook in 2de provinciale.. Door omstandigheden zijn we zonder trainer/coach gevallen. We zijn nu opzoek naar een coach/trainer/motivator die betaalbaar is, en interesse heeft om onze ambitie te helpen verzilveren. Mvg, Duvel Puurs B
BAVO Bavikhove 2de prov. H (Heren) West-Vlaanderen Declerck Dries 0474/907252 ddeclerck7@gmail.com BAVO is op zoek naar een gemotiveerde trainer-coach die de BAVO-spelers naar een hoger niveau -en hopelijk naar 1ste provinciale- kan tillen. BAVO biedt een volledig team met dubbele bezetting, een mix van jong en oud(er) en een aangename familiale clubsfeer. BAVO traint op dinsdag en vrijdag, thuiswedstrijden op zondagmorgen.
VBC Beveren-Leie 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Baart Debbie 0477679688 debbie.baart@telenet.be zoekt een gedreven trainer/coach voor onze damesploeg in 2de Provinciale