NL   |   FR

Team zoekt trainer/trainster

Bekijk hieronder welke teams nog een trainer of trainster zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact Tel. Email Wat we zoeken
Volley Team Temse Andere (Heren) Oost-Vlaanderen Poppe Frank frank.poppe@hotmail.com Wij zijn op zoek naar trainers/trainsters voor verschillende categorieën, zowel jongens als meisjesploegen. indien interesse, graag een mailtje naar frank.poppe@hotmail.com
BMV (Beveren Melsele Volleybal) Tweede Divisie Heren (Heren) Oost-Vlaanderen Van Gestel Jan Beverenmelselevolley@telenet.be Voor onze eerste ploeg zoeken we voor volgend seizoen een train(st)er. Onze ploeg speelt in 2e divisie en momenteel staan we op de 5e plaats. Onze ploeg is een mooie mix van jong talent en wat meer ervaren spelers, bijna allemaal doorgestroomd uit onze eigen jeugdopleiding. Bijna de volledige basisploeg blijft, dus er is een mooie basis om op verder te bouwen. Neem gerust contact op met Jan voor meer info.
VC Perwez Andere (Dames) Waals-Brabant Becquevort Christophe christophe.becquevort@hotmail.com Le VC Perwez recherche un entraîneur pour l'encadrement de ses équipes jeunes. (pupilles/cadettes/scolaires). Entraînements les mercredi après-midi.
Jeugdvolley Londerzeel Tweede Divisie Dames (Dames) Vlaams Brabant Team Sportief sportiefteam@jeugdvolley-londerzeel.be De eerste damesploeg van Jeugdvolley Londerzeel (www.jeugdvolley-londerzeel.be) is op zoek naar een gemotiveerde trainer die een engagement op langere termijn wil aangaan. Met een mix van ervaring en aanstormend talent willen we gemotiveerd aan het nieuwe seizoen in 2e divisie beginnen, met als doel een plaats in de top-5. Testtraining in april is zeker mogelijk, neem gerust vrijblijvend contact op.
Jeugdvolley Londerzeel 2de prov. H (Heren) Vlaams Brabant Team Sportief sportiefteam@jeugdvolley-londerzeel.be De eerste herenploeg van Jeugdvolley Londerzeel (www.jeugdvolley-londerzeel.be) is op zoek naar een gemotiveerde trainer die een engagement op langere termijn wil aangaan. Met een mix van ervaring en aanstormend talent willen we gemotiveerd aan het nieuwe seizoen in 2e provinciale beginnen, de promotie vanuit 3e provinciale is net verzekerd. Testtraining in april is zeker mogelijk, neem gerust vrijblijvend contact op.
Jeugdvolley Londerzeel Andere (Heren) Vlaams Brabant Team Sportief sportiefteam@jeugdvolley-londerzeel.be Jeugdvolley Londerzeel is op zoek naar een gemotiveerde hoofdtrainer voor de succesvolle Volleybalschool. Deze jonge groep beginnende volleyballers (7-11 jaar) trainen tweewekelijks in Sporthal Blauvenne, met focus op balgevoel en beginnende spelvormen. We willen hen optimaal voorbereiden voor de spelvormen in de U11 en U13-competitie, in gedifferentieerde groepen en op eigen tempo en niveau.
Forza Evo D'Hondt Oudenaarde Dames en Heren Andere (Heren) Oost-Vlaanderen Vander Haegen Nathalie pieter.vander.haegen@telenet.be Forza Evo D'Hondt Oudenaarde is sinds vorig seizoen een funsieclub van Dames en Heren. Als club met ambitie willen we graag een degelijke jeugdopleiding zodat onze jeugd kan doorgroeien naar de proviciale/divisieploegen. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers en een trainer voor damesploeg(jeugd) derde provinciale.
BVC Balen 2de prov. D (Dames) Antwerpen Verdonck Bart verdonck_bart@hotmail.com Voor onze Dames A van BVC Balen zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze trainer/trainster. Ons eerste jaar in 2de provinciale hebben we afgesloten in de top 5 en dit proberen we aankomend seizoen te evenaren of zelfs beter te doen. Deze enthousiaste en gemotiveerde ploeg is een mix van jonge (en talentvolle) speelsters en speelsters met de nodige ervaring om de ploeg mee op sleeptouw te nemen. Welke trainer/trainster voelt zich geroepen om deze uitdaging aan te gaan? Je mag me altijd contacteren via verdonck_bart@hotmail.com of 0496618567!
Bepavoc Andere (Dames) Limburg Bestuur Bepavoc info@bepavoc.be Bepavoc Beringen is opzoek naar een trainer voor een gemotiveerde U17 ploeg. Interesse/meer info: info@bepavoc.be
KUVOC Kuringen Andere (Dames) Limburg Franssens Katrien katrien_franssens@hotmail.com Wij zijn op zoek naar een trainer die ons ploegje nog wat kan bijleren, kan uitdagen,... Onze ploeg speelde twee jaar geleden nog in derde provinciale, maar door de combinatie met gezin of studies zijn we vorig jaar met recreatie gestart (vierde reeks). Dit jaar starten we in de derde reeks.
Velvoc 2de prov. H (Heren) Vlaams Brabant Coopmans Ludo ludocoopmans@hotmail.com Ploeg zoekt ambitieuze trainer om naar 1ste prov te promoveren.
JTV Dero 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Van Malderen Fredriek Fredriek@gmail.com Trainer coach die onze ambitieuze dames 2e prov volleybal plezier kan bezorgen en ook onze jeugd uit onze jeugdploegen de eerste stappen kan laten zetten bij de senioren. Onze ploeg doet nog steeds mee voor titel in 2e prov (1 punt achterstand). Training is op maandag en woensdag van 20 tot 22u in Berlare.
Black & White Company Lendelede Andere (Heren) West-Vlaanderen Vlieghe Jo jo.vlieghe@gmail.com Voor uitbreiding van ons jeugdtrainersteam zijn wij op zoek naar trainers (M/V) voor verschillende jeugdploegen en niveau's. Wat zoeken wij : vooral trainers met motivatie en passie om jeugdspelers elk op hun niveau telkens beter te maken, en hen plezier te laten beleven in het spelletje. Winnen mag en is leuk, maar het hoofddoel blijft spelplezier en jeugdopleiding. Een goede trainer kan motiveren, is streng maar bovenal rechtvaardig en enthousiast. Wat bieden wij : een snelle integratie in de grootste volleybalfamilie van West-Vlaanderen, mogelijkheid tot het volgen van interne en externe trainerclinics, ondersteuning bij het behalen van trainersdiploma's, inspraak in de jeugdwerking van de club, een eerlijke onkostenvergoeding, mogelijkheid om wekelijks topvolleymatchen gratis bij te wonen, en vooral veel plezier en ambiance ... Laat je niet afschrikken om de stap te zetten. Voel je je geroepen, aarzel dan niet om me te mailen... Hopelijk tot binnenkort.
Mendo Booischot Andere (Dames) Antwerpen Nolmans Eric sportief@mendo.be Mendo Booischot zoekt voor volgend seizoen een nieuwe trainer/coach voor haar Dames4 ploeg (2de gewest Herentals). Interesse? Stuur een mailtje naar sportief@mendo.be
Jong Edegem Volleybal Andere (Dames) Antwerpen Le Maire Liliane lilianelemaire@hotmail.com Jong Edegem Volleybal is voor haar damesploeg in 2e gewest voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een gemotiveerde trainer. De trainingen hebben plaats op dinsdag 20.00-22.00u in den Willecom. Interesse? contacteer lilianelemaire@hotmail.com of goverik@yahoo.com
Jong Edegem volleybal Andere (Dames) Antwerpen Le Maire Liliane lilianelemaire@hotmail.com Jong Edegem Volleybal is voor haar vrouwenploeg in 5e Sporta op zoek naar een gemotiveerde trainer. Interesse? Contacteer lilianelemaire@hotmail.com of goverik@yahoo.com
Volley Westerlo Andere (Dames) Antwerpen Mertens Mieke mieke_mertens@hotmail.com Volley Westerlo is op zoek naar jeugdtrainers voor ploegen van U9 tem U19 (zowel regionaal als provinciale ploegen U15, U17, U19 meisjes). Voor onze dames 1ste provinciale ploeg die een combinatie is van ervaren speelsters met eigen jeugd zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer. Onze heren 3de provinciale tenslotte is ook op zoek naar een trainer die hen nog enkele knepen van het vak kan leren! Vragen of interesse, aarzel dan niet om mij te contacteren!!
BVMV Volley Noorderkempn Liga B Heren (Heren) Antwerpen Vermeiren Ivan ivan-vermeiren@live.be Wij zijn op zoek naar Trainer voor onze eerste heren ploeg - Niveau liga B. (met de nodige vereiste diploma's). Ambitie top Liga B.
Volleybal Club Voerendaal Eerste Nat. Heren (Heren) Limburg Akkermans Thom thomakkermans@vcvoerendaal.nl Jonge, enthousiaste groep volleyballers zoekt een trainer / coach. Niveau in Nederland, 1e divisie.
Msiks Blaasveld Andere (Dames) Antwerpen Verbruggen Tine bestuur@msiks.be Msiks is op zoek naar verschillende trainers zowel voor damesgewest als jeugdploegen. Interesse? Neem gerust contact met ons op.