NL   |   FR

Team zoekt trainer/trainster

Bekijk hieronder welke teams nog een trainer of trainster zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact Tel. Email Wat we zoeken
RICHA MICHELBEKE Liga A Dames (Dames) Oost-Vlaanderen Frankart Audry 0491252076 audryfrankart@hotmail.com Richa is op zoek naar een scouter
Black And White Company Lendelede Liga A Dames (Dames) West-Vlaanderen Degezelle Wim +32478985881 welkom@rhodesgoed.be Beste, we zijn op zoek naar een 2 tal extra jeugdtrainers om ons jeugdteam te versterken. Ploeg is bespreekbaar in overleg. Interesse om bij de grootste West-Vlaamse volleybalclub training te geven? Mail dan wim@blackandwhitecompanylendelede.be of bel op 0478/985881
Eerste divisie Beerse Eerste Divisie Dames (Dames) Antwerpen Jonckheere Peter 0470262044 peter.jonckheere.volleybal@gmail.com Dames A van Beerse, eerste divisie zal dit seizoen op een mooie derde plaats eindigen. De assistent trainer gaat na dit seizoen stoppen omwille van persoonlijke en begrijpbare redenen.; De hoofdtrainer blijft wel actief bij deze ploeg. We zoeken dus een gemotiveerde assistent trainer die mee wil helpen om deze ploeg verder te vormen. Enige ervaring is vereist, maar dit kan even goed een trainer(ster) zijn die nu op lager niveau actief is maar ervaring wil opdoen op hoger niveau. Licentie is niet vereist voor de assistent. Heb je zin om aan de slag te gaan bij een leuke gemotiveerde groep, wil je bijleren, wil je scouting onder de knie krijgen, ben je niet bang van een uitdaging, dan ben jij de man vrouw die we zoeken. Mail of bel gerust voor meer info.
Velvoc Veltem Eerste Divisie Dames (Dames) Vlaams Brabant Nuyts Thomas 0474406214 thomasnuyts8@hotmail.com Na het ontslag van hun trainer/coach is de 1ste divisie dames ploeg van Velvoc Veltem (vlakbij Leuven) op zoek naar een nieuwe trainer/coach met B licentie. Deze ploeg traint op dinsdag- en donderdagavonden en speelt de thuiswedstrijden op zaterdagavond om 18h00. Graag een seintje bij interesse voor kennismakingsgesprek!
Bert Meganck Eerste Divisie Dames (Dames) Vlaams Brabant Meganck Bert bert_meganck@hotmail.com VC Lennik Dames is op zoek naar een trainer/coach (trainer B) voor haar 1ste divisieploeg. De samenwerking met de vorige coach werd stopgezet wegens een promotie in zijn professionele carrière. Onze 1ste ploeg traint op dinsdag- en donderdagavonden en speelt de thuiswedstrijden op zaterdagavond. Wil je ons uit deze lastige situatie helpen, heb je interesse om deze positie in te vullen, neem dan contact op met bert_meganck@hotmail.com.
VC Lennik Dames Eerste Divisie Dames (Dames) Vlaams Brabant Meganck Bert bert_meganck@hotmail.com Voor het seizoen 2018/2019 zijn wij op zoek naar een trainer voor onze damesploeg 1,wij spelen in 1ste divisie B. Wij zoeken een trainer die aan de slag wil met een groep waarin jonge talenten gecombineerd worden met speelsters met al enige ervaring. Wij zoeken iemand die speelsters beter wilt maken, met een groep aan de slag wil gaan en het maximale eruit wilt halen. Ben jij zo iemand, neem dan gerust contact op. Wij kijken alvast uit naar jouw kandidatuur!
Jeugdvolley Londerzeel Tweede Divisie Dames (Dames) Vlaams Brabant Team Sportief sportiefteam@jeugdvolley-londerzeel.be De eerste damesploeg van Jeugdvolley Londerzeel (www.jeugdvolley-londerzeel.be) is op zoek naar een gemotiveerde trainer die een engagement op langere termijn wil aangaan. Met een mix van ervaring en aanstormend talent willen we gemotiveerd aan het nieuwe seizoen in 2e divisie beginnen, met als doel een plaats in de top-5. Testtraining in april is zeker mogelijk, neem gerust vrijblijvend contact op.
dca saint ghislain Tweede Divisie Dames (Dames) Henegouwen vincart jean pierre 0472630461 demaretnathalie30@hotmail.com recherche entraineur pour notre national 3 suite a un desistement posédent le carte b deux entrainements semaine mardi et vendredi de 20 h a 22 h pour renseignement ou test me sonné merci
Kuros Zulte Dames Tweede Divisie Dames (Dames) Oost-Vlaanderen De Bouvre Dirk 0495621800 dirkdebouvre@gmail.com Gemotiveerde trainer voor een mix van jong en oud met nodige kennis en/of ervaring . Minstens trainer B diploma
BVMV Volley Noorderkempn Liga B Heren (Heren) Antwerpen Vermeiren Ivan ivan-vermeiren@live.be Wij zijn op zoek naar Trainer voor onze eerste heren ploeg - Niveau liga B. (met de nodige vereiste diploma's). Ambitie top Liga B.
VcKapellen Liga B Heren (Heren) Antwerpen Van looy Bob 0472282485 Bob@globalgates.eu Een gemotiveerde trainer voor onze Liga B ploeg
Volleybal Club Voerendaal Eerste Nat. Heren (Heren) Limburg Akkermans Thom 0031629103767 thomakkermans@gmail.com Het 1e herenteam van Volleybal Club Voerendaal (in het zuiden van Limburg, Nederland) is dringend op zoek naar een trainer / coach. Onze huidige trainer, die ons team in 6 jaar tijd gebracht heeft tot de 1e divisie landelijk (3e niveau in Nederland) gaat VC Voerendaal verlaten voor een nieuwe uitdaging. Hij heeft een hecht team gebouwd, dat de grens van de mogelijkheden nog niet heeft bereikt, maar ook een trainer nodig heeft die hen de weg kan wijzen. Waar zijn we naar op zoek. Iemand die de uitdaging aandurft om met een jonge groep spelers nog een stap te maken. Zijn sporen verdiend heeft in de wereld van het volleybal en die in staat is zijn visie over te brengen op de spelers. De heren willen en zijn bereid nog een stapje extra te lopen om de gang naar de Topdivisie te kunnen maken. Interesse? Neem contact op met Thom Akkermans.
Felco Gavere Eerste Nat. Heren (Heren) Oost-Vlaanderen Abdellilah Ettoumi 0488 84 15 80 ettoumi@hotmail.com Wij zijn op zoek naar een assistent trainer. Wij zijn een ambitieuze club die op zoek is naar iemand die assistent trainer wil worden bij onze 1ste ploeg van de mannen.
Volleybal Club Voerendaal Eerste Nat. Heren (Heren) Limburg Akkermans Thom thomakkermans@vcvoerendaal.nl Jonge, enthousiaste groep volleyballers zoekt een trainer / coach. Niveau in Nederland, 1e divisie.
VC Eternit Kapelle-op-den-Bos Eerste divisie Heren (Heren) Vlaams Brabant Vande Velde Jean-Marie 0477388812 jeanmarie.vv@gmail.com Op zoek naar een trainer voor niveau divisie heren (met vereiste diploma) die graag met een jonge gemotiveerde groep wil werken. Tweemaal kampioen in de laatste 5 jaar, groep met ambitie en potentieel. Trainingsdagen zijn dinsdag en donderdag, thuiswedstrijden voornamelijk zondag avond.
BMV (Beveren Melsele Volleybal) Tweede Divisie Heren (Heren) Oost-Vlaanderen Van Gestel Jan Beverenmelselevolley@telenet.be Voor onze eerste ploeg zoeken we voor volgend seizoen een train(st)er. Onze ploeg speelt in 2e divisie en momenteel staan we op de 5e plaats. Onze ploeg is een mooie mix van jong talent en wat meer ervaren spelers, bijna allemaal doorgestroomd uit onze eigen jeugdopleiding. Bijna de volledige basisploeg blijft, dus er is een mooie basis om op verder te bouwen. Neem gerust contact op met Jan voor meer info.
Symmachia Roosendaal Tweede Divisie Heren (Heren) Nederland de Beer Wessel volleybalzaken@symmachia.nl Ik ben op zoek naar een trainer voor onze eerste twee herenteams. Heren 2 is jeugdig (16-24 jaar) en speelt in de promotieklasse. Heren 1 is over het algemeen ook relatief jong (18-34 jaar) en speelt in de 2e divisie. De woensdagtraining staat vacant en is direct invulbaar. Indien gewenst kan ook de maandagtraining opgepakt worden. Bevalt het van twee kanten? Dan is er de mogelijkheid om in het seizoen 2018/2019 coaching erbij te pakken. Maandag 19:15-20:45 Heren 2 20:45-22:15 Heren 1 Woensdag 19:15-20:45 Heren 2 20:45-22:30 Heren 1
Vt Gullegem 1ste prov. D (Dames) West-Vlaanderen Neve Jobeth 0496648218 Voorzitter@volleyteamgullegem.be Gemotiveerde trainer om met jeugdig talent aan de slag te gaan!
Volley Haasrode Leuven C 1ste prov. D (Dames) Vlaams Brabant Schats Laura 0474/21.69.20 lauraschats@hotmail.com Een damesploeg van Volley Haasrode Leuven (http://www.volleyhaasrodeleuven.be/Ploegen/SDC) is op zoek naar een sympathieke/gemotiveerde trainer/trainster/coach voor het seizoen 2018-2019. Wij zijn een superleuke ploeg vol talent en kennen onze plaats in de bovenste helft van 1ste prov. We trainen 1x per week (op woensdag) en spelen thuismatchen op vrijdagavond. Testtraining in april is zeker mogelijk, neem gerust vrijblijvend contact op.
VC GIMM-E Waasland 1ste prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen MUYLDERMANS BRUNO 0475/46 59 15 brunomd@hygiena.be Gimm-e Waasland zoekt een ambitieuse trainer(ster) voor haar dames ploeg in 1ste prov. Na het behalen van een 3de plaats op de eindronden in Vilvoorde van vorige zaterdag, is er nog een kleine kans op promotie naar 2de divisie. Onze dames ploeg bestaat hoofdzakelijk uit talentvolle jeugd uit eigen opleiding aangevuld met enkele iets ervaren speelsters ook uit eigen rangen. Indien interesse, gelieve contact op te nemen met Bruno Muyldermans - 0475/46 59 15 - brunomd@hygiena.be