NL   |   FR

Team zoekt trainer/trainster

Bekijk hieronder welke teams nog een trainer of trainster zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact Tel. Email Wat we zoeken
Felco Gavere Eerste Nat. Heren (Heren) Oost-Vlaanderen Abdellilah Ettoumi 0488 84 15 80 ettoumi@hotmail.com Wij zijn op zoek naar een assistent trainer. Wij zijn een ambitieuze club die op zoek is naar iemand die assistent trainer wil worden bij onze 1ste ploeg van de mannen.
VHL Dames E 3de prov. D (Dames) Vlaams Brabant Aerts Koen 0473/81.92.16 aertsko@gmail.com Volley Haasrode Leuven is voor een jonge, gemotiveerde damesploeg in 3e provinciale op zoek naar een nieuwe trainer. De dames trainen graag 2x per week, uren en dagen zijn bespreekbaar. De dames spelen momenteel middenmoot in 3e provinciale, maar zoeken een gemotiveerde trainer die hen net dat trapje hoger kan brengen naar de kop van de reeks!
Volleybal Club Voerendaal Eerste Nat. Heren (Heren) Limburg Akkermans Thom 0031629103767 thomakkermans@gmail.com Het 1e herenteam van Volleybal Club Voerendaal (in het zuiden van Limburg, Nederland) is dringend op zoek naar een trainer / coach. Onze huidige trainer, die ons team in 6 jaar tijd gebracht heeft tot de 1e divisie landelijk (3e niveau in Nederland) gaat VC Voerendaal verlaten voor een nieuwe uitdaging. Hij heeft een hecht team gebouwd, dat de grens van de mogelijkheden nog niet heeft bereikt, maar ook een trainer nodig heeft die hen de weg kan wijzen. Waar zijn we naar op zoek. Iemand die de uitdaging aandurft om met een jonge groep spelers nog een stap te maken. Zijn sporen verdiend heeft in de wereld van het volleybal en die in staat is zijn visie over te brengen op de spelers. De heren willen en zijn bereid nog een stapje extra te lopen om de gang naar de Topdivisie te kunnen maken. Interesse? Neem contact op met Thom Akkermans.
Volleybal Club Voerendaal Eerste Nat. Heren (Heren) Limburg Akkermans Thom thomakkermans@vcvoerendaal.nl Jonge, enthousiaste groep volleyballers zoekt een trainer / coach. Niveau in Nederland, 1e divisie.
IVT IZEGEM Andere (Dames) West-Vlaanderen AMPOORTER HANS 0484950536 hans.ampoorter@telenet.be we zijn op zoek naar een trainer/ster voor onze meisjes U15
VBC Beveren-Leie 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Baart Debbie 0477679688 debbie.baart@telenet.be zoekt een gedreven trainer/coach voor onze damesploeg in 2de Provinciale
Jevo Maldegem 3de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Baert Lieven 0498063151 baertlieven@telenet.be Jevo Maldegem is voor komend seizoen dringend op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers voor de ploegen M17, M13 en M11. Jevo biedt een goede verloning en de mogelijkheid om kosteloos bij te scholen.
VC Perwez Andere (Dames) Waals-Brabant Becquevort Christophe christophe.becquevort@hotmail.com Le VC Perwez recherche un entraîneur pour l'encadrement de ses équipes jeunes. (pupilles/cadettes/scolaires). Entraînements les mercredi après-midi.
KOKAZ Andere (Dames) Antwerpen Belmans nadine 034573233 nadinebel@hotmail.om Wij zoeken een ervaren trainer voor onze dames 1e gewestploeg. Het is een jonge ploeg met ambitie die graag tussen dit en twee jaar zou willen door stijgen naar provinciale.
Bepavoc Andere (Dames) Limburg Bestuur Bepavoc info@bepavoc.be Bepavoc Beringen is opzoek naar een trainer voor een gemotiveerde U17 ploeg. Interesse/meer info: info@bepavoc.be
Duvel Puurs B 2de prov. H (Heren) Antwerpen Beuckelaers Ben 0477358977 ben.beuckelaers@hotmail.com Beste, Wij, Duvel Puurs B, zijn een ploeg die hoogstwaarschijnlijk volgend seizoen zal aantreden in 2de provinciale.. Onze ambitie is om voor het 3de jaar op rij mee te strijden voor de Titel/Promotie, dit nu ook in 2de provinciale.. Door omstandigheden zijn we zonder trainer/coach gevallen. We zijn nu opzoek naar een coach/trainer/motivator die betaalbaar is, en interesse heeft om onze ambitie te helpen verzilveren. Mvg, Duvel Puurs B
Duvel Puurs B 2de prov. H (Heren) Antwerpen Beuckelaers Ben 0477358977 ben.beuckelaers@hotmail.com Beste, Wij zijn opzoek naar een gedreven trainer/coach met veel, beperkte en/of weinig ervaring. Iemand met een eigen visie, en die ambitieus is. De tweede ploeg van Duvel Puurs is een gedreven ploeg met een mix van ervaren spelers, jong talent (eigen jeugd), enz... Deze groep heeft in de Provincie Antwerpen in de laatste 3 seizoen de volgende successen geboekt: Bekerwinnaar Gewest Antwerpen 2015-2016 Bekerwinnaar Gewest Antwerpen 2016-2017 Kampioen 1ste Gewest 2016-2017 Bekerfinalist Provincie Antwerpen 2017-2018 Vice-Kampioen 3de Procinciale Antwerpen 2017-2018 (met bijhorende promotie) Nu we aantreden in 2de provinciale is onze ambitie niet gestild en willen we meestrijden voor de knikkers in 2de Provinciale, tevens is de bekerfinale halen/winnen ook een doel. Door privé redenen zijn we zonder trainer komen te staan. Daarom de zoektocht. Interesse? Bel gerust! Mvg, Duvel Puurs B
VC Wolvertem 3de prov. H (Heren) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477-300389 mario@vcwolvertem.be Voor onze 2e heren ploeg zijn we op zoek naar een gemotiveerde trainer. De ploeg zal bestaan uit een mix van ervaren spelers aangevuld met aankomend u17 talent. De ploeg wil volgend seizoen in de top van de competitie eindigen. Bij interesse graag een seintje.
VC Wolvertem Andere (Dames) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477-300389 mario@vcwolvertem.be Voor een talentvol u15 meisjes ploegje zijn we nog op zoek naar een ervaren jeugdtrainer. Dit team zal bestaan uit meedere speelsters opgenomen in de selectie vlaams brabant. Hebt u interesse om hiermee aan de slag te gaan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
VC Wolvertem Andere (Dames) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477300389 Mario@vcwolvertem.be Voor een gemotiveerde en talentrijke U15 meisjes ploeg zoeken we nog een enthousiaste train(st)er. Bent u de geschikte persoon om deze meisjes te begeleiden naar hun eerste wedstrijden 6 tegen 6? Neem dan snel contact op voor meer info ivm de ploeg, trainingsuren en vergoeding.
VC Wolvertem Andere (Dames) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477300389 Mario@vcwolvertem.be Voor een gemotiveerde en talentrijke U15 meisjes ploeg zoeken we nog een enthousiaste train(st)er. Bent u de geschikte persoon om deze meisjes te begeleiden naar hun eerste wedstrijden 6 tegen 6? Neem dan snel contact op voor meer info ivm de ploeg, trainingsuren en vergoeding.
VC Wolvertem 1ste prov. D (Dames) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477-300389 mario@vcwolvertem.be Voor het seizoen 2018/2019 zijn wij op zoek naar een trainer voor onze damesploeg 1. Volgend seizoen hebben we minstens twee speelsters met 1e divisie ervaring. Wij zoeken dus een trainer die aan de slag wil met een groep waarin jonge talenten gecombineerd worden met enkele ervaren speelsters. Wij zoeken iemand die speelsters beter wilt maken, met een groep aan de slag wil gaan en het maximale eruit wilt halen. Ben jij zo iemand, neem dan gerust contact op. Wij kijken alvast uit naar jouw kandidatuur!
VC Wolvertem 1ste prov. D (Dames) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477-300389 mario@vcwolvertem.be VC Wolvertem zoekt trainers voor hun damesploegen voor seizoen 2018-2019. Ambitie en gedrevenheid is vereist. Goede verloning! Neem snel contact op indien u het ziet zitten om met een jonge en gemotiveerde aan de slag te gaan.
Topsport Davozon 2de prov. D (Dames) Limburg Ceulemans Ellen 0496205400 nico.paps@skynet.be Voor het seizoen 2018 -2019 zijn de dames tweede provinciaal op zoek naar een nieuwe trainer(ster). De bedoeling van deze " ervaren " groep is om 1 x per week heel intensief te trainen op vrijdag van 19u tot 21u. Deze groep wil op training en wedstrijden er 100% voor gaan met de nodige fun erbij. Bent u een trainer die deze zotte bende de baas kan en nog een beetje tijd over heeft, dan kan u contact opnemen met Ellen Ceulemans 0496/205400
Damesvolley Waregem Andere (Dames) West-Vlaanderen Chanterie Yves 0479/945003 yves@damesvolleywaregem.be Koninklijke Damesvolley Waregem is een traditierijke club met 200 leden en volgend seizoen 18 ploegen in competitie, aangevuld met 3 niet-competitieploegen én een Zitvolley ploeg. Om onze continue groei verder te bestendigen zijn we op zoek naar bijkomende jeugdtrain(st)ers voor onze Volleybalschool, U13 en U15-ploegen. Lijkt trainen/coachen bij een goed gestructureerde club met volledig uitgebouwde technisch-sportieve omkadering wel iets voor jou? Graag een mailtje naar Voorzitter Yves Chanterie: yves@damesvolleywaregem.be of op gsm 0479/945003.