NL   |   FR

Team zoekt trainer/trainster

Bekijk hieronder welke teams nog een trainer of trainster zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact Tel. Email Wat we zoeken
Jokers VC Nat 3 H (Heren) Nederland Lonike Faes +31623756584 tc.heren@jokersvc.nl Jokers VC Heren 1 (1e divisie in Nederland - Promo/Nat 3) zoekt trainer/coach! Na het kampioenschap in de 2e divisie vorig seizoen en het sprookje in de nationale beker waar ze mochten aantreden tegen eredivisionist Lycurgus, is dit team uit Maastricht nu opzoek naar een trainer/coach. Fysiotherapie Rosier/Jokers VC Heren 1 is dit jaar als 6e geëindigd in de eerste divisie en de mannen kijken alweer uit naar volgend seizoen. Het team is een mix van ervaren spelers en jonge spelers die samen voor het maximaal haalbare resultaat gaan. Lijkt het jou wat om dit team dat in de stijgende lijn zit te trainen/coachen EN om bij de sfeervolle en meest gezellige vereniging van Limburg te komen, stuur dan nu een mailtje naar tc.heren@jokersvc.nl
Sferos Deinze A Promo 1 H (Heren) Oost-Vlaanderen De Campeneere Filip 0478 301 270 sportief@sferos.be We zoeken een gemotiveerde trainer die onze ambitieuze ploeg naar een hoger niveau kan brengen. Het jonge team dat dit jaar de beker van O-Vl won en momenteel 3de staat in Promo 1 blijft behouden.
VC St Janskring Andere (Dames) Antwerpen Maes Katleen 0497634604 katleen_maes@hotmail.com Wij met St Janskring Herentals zijn nog op zoek naar een trainer voor een nieuwe damesploeg die we opstarten in 2 de gewest. Het is een nieuw samengestelde ploeg met zowel jonge als ervaren speelsters die zeker gemotiveerd zijn om er een top seizoen van te maken. Wil je deze uitdaging aangaan, mag je zeker contact opnemen!
VC Heist Herenthout Dames A Promo 1 D (Dames) Antwerpen Peeters Kirsten 0496734506 peeterskirsten@gmail.com Gezocht: trainer/coach voor deze leuke damesvolleybalploeg in Promo1 voor volgend seizoen! Wij bieden: - Een gevarieerd team, bestaande uit speelsters van alle leeftijden (van 16 tot 35 jaar oud), een mix van ervaring en jeugdig talent; - Een enthousiaste en hechte groep die waarde hecht aan teamspirit, plezier en inzet; - Trainingsdagen op woensdag (om de 2 weken) en elke vrijdag.
VT Marke Webis Promo 2 H (Heren) West-Vlaanderen Declercq Wim 0472476661 wim.declercq@ugent.be Wij zijn op zoek naar een trainer voor onze Promo 2 heren ploeg. Deze ploeg bestaat uit een mix van ervaren spelers in combinatie met talentvolle jeugd. We zoeken dan ook een trainer die enthousiast is om hen naar een hoger niveau te tillen. We kijken er alvast naar uit om met jou samen te werken! Tot snel
Vocelli Ellikom Promo 2 D (Dames) Limburg Goris Raoul 0496366053 raoul@epbgoris.be Wij zoeken dringend een trainer man/vrouw voor onze dames ploeg promo 2.
VC Delhaize Lede Andere (Heren) Oost-Vlaanderen Tackaert Inge 0477182523 tingertje@hotmail.com Als club zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde trainers voor onze jongste jeugdploegen. Hebt u interesse stuur me een mailtje of stuur me een bericht en ik neem contact met u op. Wij zijn een club met 2 heren seniorenploegen en 3 dames seniorenploegen en hebben nood aan een trainer die bij de basis een goede jeugdopleiding kan geven voor de latere doorstroom naar de seniorenploegen te garanderen.
Volley Eternit Kapelle-op-den-bos Promo 2 D (Dames) Vlaams Brabant Huysmans Laura lauratje.huysmans@hotmail.com Hallo! Wij, Dames B van Volley Eternit Kapelle-op-den-bos zijn op zoek naar een trainer/trainster. We zijn een enthousiaste, jonge, leergierige ploeg in een leuke, familiale club. Na onze promotie vanuit promo 3 eindigen we nu op een goede middenmoot in promo 2. Heb jij interesse? Contacteer ons dan zeker. Je mag ons altijd een testtraining komen geven. Hopelijk horen we snel van jou! :)
Volley Bredene Nat 3 H (Heren) West-Vlaanderen Cattrijsse Stan 0483423507 STANCATTRIJSSE@HOTMAIL.COM Onze 3de nationale heren, een echte vriendengroep, zoeken een nieuwe trainer/coach voor volgend seizoen. Trainingen gaan door op dinsdag 20.30-22.30 en op donderdag 20.00-22.00. We willen het herenvolleybal aan de kust levend houden op dit niveau en zoeken iemand die onze familiale club kan vervoegen. Neem gerust contact op!
Volley Eternit Kapelle-op-den-Bos Promo 1 H (Heren) Vlaams Brabant Nowé Jens 0475722035 Jensnowe1@gmail.com Onze heren B hebben net de Vlaams Brabantse beker gewonnen en zijn nog steeds in de running voor de promotie naar Nationale 3. Ze staan momenteel tweede met 1 punt achterstand op de competitieleider. Deze ambitieuze, jonge spelersgroep heeft zich voor het volgende seizoen ook versterkt waardoor ze met een kern van 13 spelers zullen starten. Trainingen zijn op woensdag en vrijdag en thuismatchen kunnen flexibel gekozen worden. Heb je zin om een testtraining te komen geven en kennis te maken met deze groep? Twijfel dan niet en stuur een mailtje naar jensnowe1@gmail.com
Topsport Davozon (Zonhoven) Promo 2 D (Dames) Limburg Pallen Astrid +32477710772 astrid.pallen@gmail.com Ons team is op zoek naar een gepassioneerde en toegewijde coach om ons te leiden naar nieuwe hoogten van succes. We zijn een team dat gedreven wordt door ambitie, vastberadenheid en een ontembare wil om te winnen. Als coach ben jij de sleutel tot het ontgrendelen van ons volledige potentieel. Wij zoeken naar iemand die niet alleen technische kennis en ervaring heeft, maar ook de vaardigheid bezit om ons te inspireren en te motiveren. Iemand die onze sterke punten kan benadrukken en onze zwakke punten kan omzetten in kansen voor groei. Samen willen we niet alleen successen behalen op het veld, maar ook een hechte band smeden die ons als team verder brengt, zowel binnen als buiten de lijnen. Wij zijn een divers team, bestaande uit speelsters tussen de 20 en 32 jaar oud. We spelen al ettelijke jaren samen en schipperen al enkele seizoenen tussen promo 1 en 2. Onze bruisende mix van ervaring en jeugdig enthousiasme is op zoek naar jou!
Navok Nazareth Heren U17 jongens (Heren) Oost-Vlaanderen Desmet Jonas 0479268444 jonas.desmet@navokheren.be Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar jeugdtrainers (m/v). dit seizoen hebben we U13 en U15 en volgend seizoen breiden we uit met U11 en U17. Dus ben ik zoek naar een trainer/trainster voor U11 – U15 en U17. We zijn club die het familiale en het vriendschappelijke hoog in het vaandel draagt + we bestaan al meer dan 50j en hebben al heel wat gekende spelers hun eerste stappen zien zetten bij ons. Wie heeft zin om hier mee zijn schouders onder te zetten? Neem contact op met jonas.desmet@navokheren.be
KVC Gems Diepenbeek Promo 2 H (Heren) Limburg Machiels Bert Bertmachiels@hotmail.com Met onze jonge en gemotiveerde ploeg in promo 2 spelen we nog mee voor promotie naar promo 1. Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar een gemotiveerde trainer/coach om deze groep verder stappen te laten zetten.
Kreg Rotselaar Promo 2 D (Heren) Vlaams Brabant De Houwer Wim 0495299349 voorzitter@kreg-rotselaar.com Voor onze herenploeg die kampioen speelde in promo 3 zoeken we voor het seizoen 2024-2025 een trainer/coach. Deze ploeg bestaat uit een internationaal gezelschap die het behoud in promo 2 ambiëren. Ze trainen 1 x per week in Kessel-Lo. Thuiswedstrijden worden afgewerkt in Sportoase in Rotselaar. Interesse en minstens houder van een initiator diploma ? Laat gerust iets weten!
Volley Guibertin Nat 2 H (Heren) Waals-Brabant Lambinon Arnaud 0477549559 arnaudlambinon@gmail.col Op zoek naar een trainer voor de twede ploeg van Guibertin. Eerste van N2, mischien naar N1 voor volgende seizoen A la recherche d’un entraîner pour la n2 de guibertin. En tête de la division, montée possible en n1 pour la saison prochaine.
Volley Guibertin Liga H (Heren) Waals-Brabant Frankart Audry 0491252076 audryfrankart@hotmail.com Volley Guibertin liga heren is op zoek naar een nieuwe scouter. Volley Guibertin est à la recherche d'un nouveau scouteur.
Bavo Bavikhove Promo 2 H (Heren) West-Vlaanderen Declerck Dries +32474907252 dries.declerck@ipsen.com Bavo Bavikhove is op zoek naar een M/V trainer/coach of M speler/trainer voor het team in Promo 2. Bavo B is een team dat heel sterk aan elkaar hangt en waar naast het sportieve ook het extra sportieve van groot belang is. Wil je ervaring opdoen in het herencircuit: check? Ben je iemand die wel nog wil volleyballen, maar ondertusser ook je ervaring wil doorgeven: check! Gezien we ook een A ploeg hebben: ervaring opdoen kan zeker!
Caruur Volley Gent Beach Promo 4 H (Heren) Oost-Vlaanderen Nys Jielke +32479382400 jielke.nys@telenet.be Wij zijn bij Caruur Volley Gent Beach op zoek naar één of twee trainers die beach training willen geven. Trainingen gaan door op woensdag 19h30 tot 21h00 en op vrijdag van 19h30 tot 21h00. Trainingen starten op 1 mei en gaan door tot 30 juni. Trainingen gaan door op Kouterslag Melle Bij vragen of twijfel, neem gerust contact op.
VBT Machelen Promo 2 H (Heren) Vlaams Brabant Duchatelet Willy willyvbtm@hotmail.com Wij zijn op zoek naar een nieuwe trainer/trainster voor onze herenploeg in Promo 2. Na promotie vorig jaar, werd halverwege de terugronde het behoud al verzekerd. De ploeg bestaat uit spelers allemaal opgeleid binnen de club. Zowel ervaren spelers als jonge talenten hebben een plek. Het doel is om de positieve volleybalcultuur en harde werk in combinatie met spelplezier verder te zetten. Je komt terecht in een warme familieclub met gezonde sportieve ambities.
VBT Machelen Nat 3 H (Heren) Vlaams Brabant Ducatelet Willy willyvbtm@hotmail.com Wij zijn op zoek naar een nieuwe trainer/trainster voor onze herenploeg in Nationale 3. Ze draaien momenteel mee in de top 5 van het klassement. De ploeg bestaat uit spelers allemaal opgeleid binnen de club. Zowel ervaren spelers als jonge talenten hebben een plek. Het doel is om de positieve volleybalcultuur en harde werk in combinatie met spelplezier verder te zetten. Je komt terecht in een warme familieclub met gezonde sportieve ambities.