NL   |   FR

Team zoekt speler/speelster

Bekijk hieronder welke teams nog spelers of speelsters zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact. Tel. Email Wat we zoeken
Bovoc Bouwel Nat 3 D (Dames) Antwerpen Dieltjens Philip +32469236412 philip.dieltjens@telenet.be Bovoc Bouwel is nog op zoek naar een setter voor onze ploeg in nationale 3. Wij staan voorlopig op een derde plaats en maken nog kans op promotie.Vrijblijvend gesprek en eens komen meetrainen is zeker mogelijk.
Puurs Nat 3 D (Dames) Antwerpen Sleebus Tom 0479650739 tom.sleebus@village.uunet.be We zijn op zoek naar een setter en een middenspeler om een jonge ploeg in nationale 3 mee op de rails te zetten. Meetrainen kan vrijblijvend op woensdag of vrijdag.
Mavoc Mechelen Promo 2 H (Heren) Antwerpen Maes Stef +32496504485 stef.maes21@skynet.be setter voor onze heren promo 2, mag een jonge setter zijn in opleiding, mag een ervaren setter zijn op retour, zeker eens meetrainen met onze ambitieuze heren
Bovoc Bouwel Nat 3 D (Dames) Antwerpen Dieltjens Philip +32469236412 philip.dieltjens@telenet.be Bovoc Bouwel is nog op zoek naar een setter voor onze ploeg in nationale 3. Wij staan voorlopig op een derde plaats en maken nog kans op promotie.Vrijblijvend gesprek en eens komen meetrainen is zeker mogelijk.
VC FH NIJLEN Promo 2 H (Heren) Antwerpen Leemans Gerry 0494804854 secretariaat@fhnijlen.be Onze 3e herenploeg eindigde dit jaar 2e in de promo 2 reeks, zij spelen nog eindronde voor promotie. Volgend seizoen ligt de lat zelfs nog hoger. De trainer en het team hebben er alvast zin in. We zoeken enkel nog wat versterking om de kern in de breedte dat extraatje te geven . Heb jij zin in een nieuwe uitdaging ? Sportief ambitieus in een leuke reeks, bijleren op de traininen van een gemotiveerde trainer, kansen om verder door te groeien naar de nationale reeks en sociaal in een leuk team en grote familiale club (vernieuwde kleedkamers,...). Argumenten genoeg voor een leuk avontuur. Laat dan zeker iets van je horen voor een testtraining of kennismaking.
VC Puurs-Sint-Amands Nat 1 H (Heren) Antwerpen Van Wesemael Chris +32475844809 chris@retailemotion.be Midden om ons 12-koppig team te vervolledigen. Ambitie = top 3 N1
Joledi Recrea (Dames) Antwerpen De Pourcq Liesbeth 0497404982 liesbeth_depourcq@hotmail.com Toffe damesploeg in Mortsel zoekt 1 of meer speelsters (vooral midden en hoek) om onze groep te versterken, zeker voor de matchen, mee trainen kan ook. Wij spelen recreatief dames 5 bij Sporta. Matchen op woensdagavond thuis, uitmatchen meestal op vrijdagavond. Training op woensdag 20-21.30u in sporthal den Drab te Mortsel. Bel of mail gerust voor meer info.
Mol Joenaited Recrea (Heren) Antwerpen Van Elven Hanneke 0468229329 Hanneke.vanelven@hotmail.com Wij zijn op zoek naar extra spelers/speelsters om ons team te versterken. Wij zijn een gemengde recreatieve ploeg met training of match telkens op woensdagavond van 20u-22u. Iedereen is welkom+
Mavoc Mechelen Promo 2 H (Heren) Antwerpen Maes Stef +32496504485 stef.maes21@skynet.be Heren promo 2, met nieuwe ambitieuze trainer en goede ploeg, is er toch nog plaats voor een setter (ofwel op retour, ofwel een jonge gast in opleiding) en idem voor een Oppo, eveneens een routinier of een jonge gast in opleiding. Bij interesse, neem gerust contact
Kivola RIemst Heren A Nat 3 H (Heren) Antwerpen Moors Martijn 0495883760 martijn_moors@hotmail.com Middenman Middenman Middenman... Voor volgend jaar zijn wij nog op zoek naar een ambitieuze middenman om ons team in 3de nationale te versterken. Momenteel staan wij eerste in 3de nationale D en willen we volgend jaar terug een leuk en ambitieus team samenstellen. Wil je graag eens een keer komen meetrainen of ervaren in wat een leuke groep je terecht kan komen? Let me know
VC Heist Delhaize Herenthout Promo 1 D (Dames) Antwerpen Peeters Kirsten 0496734506 peeterskirsten@gmail.com Ben jij een gepassioneerde speelster die op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor komend seizoen? VC Heist Delhaize Herenthout D1 is op zoek naar een libero om hun team in PROMO 1 te versterken. Het gaat om een diverse en dynamische groep, bestaande uit speelsters van alle leeftijden, variƫrend van 16 tot 35 jaar oud. Een mix van ervaring en jeugdig talent! Voor meer informatie kan u ons altijd vrijblijvend contacteren!
Bovoc Bouwel Nat 3 D (Dames) Antwerpen Dieltjens Philip 0469236412 philip.dieltjens@telenet.be Bovoc Bouwel is op zoek naar een setter voor onze ploeg in nationale 3. Vrijblijvend gesprek en eens komen meetrainen is zeker mogelijk.
FH NIJLEN Nat 3 D (Dames) Antwerpen Leemans Gerry 0494804854 secretariaat@fhnijlen.be Dames A van FH Nijlen komt uit in 3e nationale, de ploeg draait al een paar jaar vlot mee in de top 5. Voor volgend seizoen blijft de kern grotendeels samen, maar is er nog ruimte voor eventuele enkele versterkingen (door het mogelijk vertrek van een setter komt er daar alvast een plek vrij, maar ook andere posities zijn mogelijk) FH Nijlen is een brede familiale club met meer dan 20 teams, al 20 jaar als fusieclub actief, een vernieuwde infrastructuur (o.a. nieuwe kleedkamers & sanitair etc) en vol ambitie. Dus wil jij eens komen meetrainen of meeschrijven aan het sportief verhaal? Zoek je een nieuwe uidaging ? Laat het dan even horen. En wie weet, zien we je wel op het trainingsveld.
WOvo Malle Promo 1 D (Dames) Antwerpen Aerts Gerry gerry_aerts@yahoo.com Voor komend seizoen zouden we ons nog heel graag versterken met een receptie-hoek. We zijn een enthousiast team met een gezonde balans tussen ambitie en spelplezier. Mocht je graag al een keertje meetrainen, dan kan dit zeker. We horen het graag.
AmigosB Nat 3 H (Heren) Antwerpen Speckstadt Peter 0479402713 Peter_speckstadt@hotmail.com Voor onze herenB zijn wij opzoek naar: Middenspeler Setter Hoekspeler
Volley Westerlo Promo 2 H (Heren) Antwerpen Pieters Maarten +32474096018 mapi_peda@hotmail.com De ongelooflijk toffe heren van VolleyWesterlo heren 1 zijn op zoek naar een middenman om ons team verder uit te bouwen. Contacteer mij gerust om bijvoorbeeld al eens te komen meetrainen. Mvg, Maarten
VC Tesla Lint B Promo 1 H (Heren) Antwerpen Van Mechelen Gijs gijsvanmechelen@gmail.com Wij spelen al een hele tijd in 1e promo en zijn op zoek naar versterking of aanvulling voor volgend seizoen. Vooral een extra middenman is zeer welkom, maar ook andere posities zijn bespreekbaar. Het merendeel van de ploeg is ongeveer 30 jaar en daarnaast zijn er ook enkele jonge talenten. Zin om eens te komen meetrainen en terecht te komen in een grote familieclub? Geef dan gerust een seintje.
VC St Janskring Andere (Dames) Antwerpen Maes Katleen +32497634604 katleen_maes@hotmail.com We willen een nieuwe ploeg opstarten dames 2 de gewest en zijn hiervoor nog op zoek naar speelsters om deze ploeg te versterken. Zie je het zitten om deze uitdaging met ons aan te gaan, neem dan zeker contact op!
VC Retie Promo 2 H (Heren) Antwerpen Deckx Rob +32492834940 robdeckx@hotmail.com Wij zoeken om ons team te versterken nog een middenman en een receptiehoekspeler die graag bij een toffe joviale ploeg zou willen aansluiten. Trainen 1 keer per week op donderdag (2u). Bij interesse mag je altijd contact opnemen.
m.siks Nat 2 D (Dames) Antwerpen De Donder Roel 0484/628353 roeldedonder@gmail.com Voor ons 1e damesteam dat volgend jaar in 2e nationale zal aantreden zijn we nog op zoek naar een passeur en een midden. We zijn een mix van ervaring en jeugd. We staan zeker ook open voor gemotiveerde jeugdspelers die hogerop willen proberen. Dus neem gerust contact op om eens te komen testen! Ons doel is volgend jaar top 3 te behalen.