NL   |   FR

Team zoekt trainer/trainster

Bekijk hieronder welke teams nog een trainer of trainster zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact Tel. Email Wat we zoeken
Vlamvo Vlamertinge 3de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Logie Els 0472 56 60 06 elslogie@hotmail.com Trainer voor onze jeugdige ploeg in 3de (of 2de) provinciale. Het team is dit jaar pas gepromoveerd van 4de naar 3de provinciale en staat momenteel op een 2de plaats.
Felco Gavere 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen De Greve Bart 0478519578 volleybartje24@hotmail.com Een gemotiveerde trainer die onze damesploeg techniek en tactiek wil en kan bijbrengen. De groep bestaat uit een gezonde mix van ervaring en jeugd. Training gaan door op maandag en donderdag. Interesse? Neem dan gerust contact op.
VT Diksmuide Andere (Dames) West-Vlaanderen Remaut Bruno 0494699988 bruno.remaut@gmail.com Volley Team Diksmuide zoekt gemotiveerde jeugdtrainers voor komend seizoen. Ook beginnende trainers van harte welkom! Onze jeugd werd de voorbije jaren uitgebreid, waardoor er extra trainers nodig zijn.
Velvoc 2de prov. H (Heren) Vlaams Brabant Coopmans Ludo ludocoopmans@hotmail.com Ploeg zoekt ambitieuze trainer om naar 1ste prov te promoveren.
Vosta Staden 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Verhaeghe Christ +32476278594 christ.verhaeghe1@gmail.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde trainer/coach om onze, voornamelijk jonge ploeg volgend seizoen uit te bouwen.
Pervol Ruiselede Andere (Dames) West-Vlaanderen Delaere Jasmine 0498 657 990 jasmine@pervol.be Wij zijn nog op zoek naar trainers voor meerdere jeugdteams (jongens en meisjes). Geïnteresseerd om bij Pervol Ruiselede aan de slag te gaan? Laat ons dan weten welke leeftijd je voorkeur geniet en wanneer je je kan vrij maken om training te geven. Ook duo-baan is mogelijk.
Knodde meise 2de prov. D (Dames) Vlaams Brabant Lauwers Philippe 0496.25.40.24 Lauwers.philippe@hotmail.com Knodde Meise dames 1 (2e prov) en dames 2 (3e prov) zoeken trainer voor seizoen 2018.2019. Trainingsdagen dinsdag en donderdag van 20h-22h. Thuiswedstrijden zaterdag 19h30-20h30 Interesse?contactpersoon te bereiken via Lauwers.philippe@hotmail.com of via 0496.25.40.24
Black & White Company Lendelede Andere (Heren) West-Vlaanderen Vlieghe Jo jo.vlieghe@gmail.com Voor uitbreiding van ons jeugdtrainersteam zijn wij op zoek naar trainers (M/V) voor verschillende jeugdploegen en niveau's. Wat zoeken wij : vooral trainers met motivatie en passie om jeugdspelers elk op hun niveau telkens beter te maken, en hen plezier te laten beleven in het spelletje. Winnen mag en is leuk, maar het hoofddoel blijft spelplezier en jeugdopleiding. Een goede trainer kan motiveren, is streng maar bovenal rechtvaardig en enthousiast. Wat bieden wij : een snelle integratie in de grootste volleybalfamilie van West-Vlaanderen, mogelijkheid tot het volgen van interne en externe trainerclinics, ondersteuning bij het behalen van trainersdiploma's, inspraak in de jeugdwerking van de club, een eerlijke onkostenvergoeding, mogelijkheid om wekelijks topvolleymatchen gratis bij te wonen, en vooral veel plezier en ambiance ... Laat je niet afschrikken om de stap te zetten. Voel je je geroepen, aarzel dan niet om me te mailen... Hopelijk tot binnenkort.
JTV Dero 2de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Van Malderen Fredriek Fredriek@gmail.com Trainer coach die onze ambitieuze dames 2e prov volleybal plezier kan bezorgen en ook onze jeugd uit onze jeugdploegen de eerste stappen kan laten zetten bij de senioren. Onze ploeg doet nog steeds mee voor titel in 2e prov (1 punt achterstand). Training is op maandag en woensdag van 20 tot 22u in Berlare.
VC Lennik Heren 3de prov. H (Heren) Vlaams Brabant Evens Kris 0468/211.830 krisevens@yahoo.com Voor onze 3e prov.-ploeg heren, zoeken we een trainer voor het volgende seizoen '18-'19. De groep bestaat uit jonge spelers 17 tot 20 jaar, soms aangevuld met U17's voor de reserve-wedstrijden. Er wordt apart getraind op VRIJDAG-avond , en samen met de 2de prov op WOE. De trainer moet dus in principe slechts 2x beschikbaar zijn: op VRIJDAG en in het weekend voor de wedstrijden. Indien interesse, aarzel niet contact op te nemen.
DVM Moorsele Andere (Dames) West-Vlaanderen Desimpelaere Ann 0487/015489 ann-desimpelaere@telenet.be Voor onze meisjes U15 en U17 zijn wij op zoek naar een trainer/ster.
VC Packo Zedelgem Andere (Heren) West-Vlaanderen Steen Pascal 0495/363256 jeugd@volleypacko.be Packo Zedelgem is voor het seizoen 2018-19 op zoek naar enkele gemotiveerde jeugdtrainers/trainsters voor jongens en meisjes, en dit voor alle leeftijden, van volleybalschool tot U17, niveau af te spreken
IVT IZEGEM Andere (Dames) West-Vlaanderen AMPOORTER HANS 0484950536 hans.ampoorter@telenet.be we zijn op zoek naar een trainer/ster voor onze meisjes U15
Volley Opwijk Andere (Heren) Vlaams Brabant De Ridder Benny 0477781705 Benny.DeRidder@heidelberg.com Wegens een enorme groei van de club zoeken wij verschillende trainers voor verschillende niveau's (jeugd & senioren) en zowel voor dames als heren
VC Wolvertem 1ste prov. D (Dames) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477-300389 mario@vcwolvertem.be Voor het seizoen 2018/2019 zijn wij op zoek naar een trainer voor onze damesploeg 1. Volgend seizoen hebben we minstens twee speelsters met 1e divisie ervaring. Wij zoeken dus een trainer die aan de slag wil met een groep waarin jonge talenten gecombineerd worden met enkele ervaren speelsters. Wij zoeken iemand die speelsters beter wilt maken, met een groep aan de slag wil gaan en het maximale eruit wilt halen. Ben jij zo iemand, neem dan gerust contact op. Wij kijken alvast uit naar jouw kandidatuur!
Mendo Booischot Andere (Dames) Antwerpen Nolmans Eric sportief@mendo.be Mendo Booischot zoekt voor volgend seizoen een nieuwe trainer/coach voor haar Dames4 ploeg (2de gewest Herentals). Interesse? Stuur een mailtje naar sportief@mendo.be
NAVOK NAZARETH HEREN 1ste prov. H (Heren) Oost-Vlaanderen Desmet Geert 0477/27.00.06 geert.navok@gmail.com Voor onze 1e provinciale ploeg (heren) zijn wij op zoek naar een trainer. Onze ploeg is een mix van ervaren spelers en jeugd. De trainingen gaan door op dinsdag en donderdag van 20.00 u - 22.00 u. De thuiswedstrijden vinden plaats op zaterdag 20.00 u. (=hoofdwedstrijd).
SFEROS DEINZE 1ste prov. H (Heren) Oost-Vlaanderen De Campeneere Filip 0478/301 270 sportief@sferos.be Voor onze ploeg in 1ste prov zoeken we een trainer die onze jonge, gemotiveerde spelersgroep kan begeleiden in hun groei als volleybalspeler en -ploeg. Op die manier willen we in eerste instantie een vaste waarde in 1ste prov worden.
Davoz Andere (Dames) West-Vlaanderen Vanden Bulcke Dirk 0474/209625 dirk.vanden-bulcke@skynet.be Wij zoeken jeugdtrainsters die onze gemotiveerde groep trainers wil aanvullen.
Felco Gavere Eerste Nat. Heren (Heren) Oost-Vlaanderen Abdellilah Ettoumi 0488 84 15 80 ettoumi@hotmail.com Wij zijn op zoek naar een assistent trainer. Wij zijn een ambitieuze club die op zoek is naar iemand die assistent trainer wil worden bij onze 1ste ploeg van de mannen.