NL   |   FR

Team zoekt trainer/trainster

Bekijk hieronder welke teams nog een trainer of trainster zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact Tel. Email Wat we zoeken
wahidi Fawad Andere (Heren) Oost-Vlaanderen wahidi fawad 0485617737 fawad_wahidi@hotmail.com Beste, Wij; een paar vrienden tussen ons; spelen in het weekend zaalvolleybal maar we zijn er niet zo goed in en daarom zoeken we een trainer die ons kan trainen. Liever in het weekend in de namiddag vooral, maar als het echt niet kan kunnen we ook afspreken om tijdens de weed 's avonds te trainen. alvast bedankt.. mvg
Volleybal Club Voerendaal Eerste Nat. Heren (Heren) Limburg Akkermans Thom 0031629103767 thomakkermans@gmail.com Het 1e herenteam van Volleybal Club Voerendaal (in het zuiden van Limburg, Nederland) is dringend op zoek naar een trainer / coach. Onze huidige trainer, die ons team in 6 jaar tijd gebracht heeft tot de 1e divisie landelijk (3e niveau in Nederland) gaat VC Voerendaal verlaten voor een nieuwe uitdaging. Hij heeft een hecht team gebouwd, dat de grens van de mogelijkheden nog niet heeft bereikt, maar ook een trainer nodig heeft die hen de weg kan wijzen. Waar zijn we naar op zoek. Iemand die de uitdaging aandurft om met een jonge groep spelers nog een stap te maken. Zijn sporen verdiend heeft in de wereld van het volleybal en die in staat is zijn visie over te brengen op de spelers. De heren willen en zijn bereid nog een stapje extra te lopen om de gang naar de Topdivisie te kunnen maken. Interesse? Neem contact op met Thom Akkermans.
Duvel Puurs B 2de prov. H (Heren) Antwerpen Beuckelaers Ben 0477358977 ben.beuckelaers@hotmail.com Beste, Wij, Duvel Puurs B, zijn een ploeg die hoogstwaarschijnlijk volgend seizoen zal aantreden in 2de provinciale.. Onze ambitie is om voor het 3de jaar op rij mee te strijden voor de Titel/Promotie, dit nu ook in 2de provinciale.. Door omstandigheden zijn we zonder trainer/coach gevallen. We zijn nu opzoek naar een coach/trainer/motivator die betaalbaar is, en interesse heeft om onze ambitie te helpen verzilveren. Mvg, Duvel Puurs B
BAVO Bavikhove 2de prov. H (Heren) West-Vlaanderen Declerck Dries 0474/907252 ddeclerck7@gmail.com BAVO is op zoek naar een gemotiveerde trainer-coach die de BAVO-spelers naar een hoger niveau -en hopelijk naar 1ste provinciale- kan tillen. BAVO biedt een volledig team met dubbele bezetting, een mix van jong en oud(er) en een aangename familiale clubsfeer. BAVO traint op dinsdag en vrijdag, thuiswedstrijden op zondagmorgen.
VBC Beveren-Leie 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Baart Debbie 0477679688 debbie.baart@telenet.be zoekt een gedreven trainer/coach voor onze damesploeg in 2de Provinciale
Volley Team Temse 3de prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen Riské Burt 0497/137993 burt.riske@tbi.be We starten in 3e provinciale met een extra ploeg bestaande uit 15-jarigen die dit seizoen zonder problemen kampioen spelen in hun reeks MU19. We zijn op zoek naar een gemotiveerde trainer die zal ondersteund worden door een sportieve cel bestaande uit A & B trainers. Trainen in Groot-Temse, spelen in Steendorp.
KVC Sparvoc Lanaken-Briegden 2de prov. D (Dames) Limburg Paulissen Stefan 0471/840067 stefan.paulissen@lanaken.be Voor seizoen 2018-2019 zijn wij op zoek naar een gemotiveerde trainer om onze damesploeg in 2de provinciale te begeleiden. Wil jij graag deel uitmaken van deze enthousiaste groep neem dan contact op met ons.
Pervol Ruiselede U17M Andere (Dames) West-Vlaanderen Delaere Jasmine 0498 657 990 jasmine@pervol.be Voor onze U17 meisjes regionaal zoeken wij nog een trainer/trainster. Er wordt getraind in Ruiselede en Aarsele; gelegen in de buurt van de afritten Aalter en Nevele (E40). Degelijke vergoeding volgens diploma/ervaring. Leuke, familiale club met gezellige bar en met oog voor kwaliteit. Zin om deel te maken van ons enthousiast trainersteam? Wees welkom!
Knack Roeselare 2de prov. H (Heren) West-Vlaanderen Verhoyen Stefaan 0486968303 verhoyen.laloux@telenet.be Wij zoeken een trainer voor onze jonge ploeg in 2de of 3de provinciale heren, Knack C. Je kan werken met spelers met groeipotentieel en komt terecht in een gestructureerde club, met passie voor volleybal.
Eerste divisie Beerse Eerste Divisie Dames (Dames) Antwerpen Jonckheere Peter 0470262044 peter.jonckheere.volleybal@gmail.com Dames A van Beerse, eerste divisie zal dit seizoen op een mooie derde plaats eindigen. De assistent trainer gaat na dit seizoen stoppen omwille van persoonlijke en begrijpbare redenen.; De hoofdtrainer blijft wel actief bij deze ploeg. We zoeken dus een gemotiveerde assistent trainer die mee wil helpen om deze ploeg verder te vormen. Enige ervaring is vereist, maar dit kan even goed een trainer(ster) zijn die nu op lager niveau actief is maar ervaring wil opdoen op hoger niveau. Licentie is niet vereist voor de assistent. Heb je zin om aan de slag te gaan bij een leuke gemotiveerde groep, wil je bijleren, wil je scouting onder de knie krijgen, ben je niet bang van een uitdaging, dan ben jij de man vrouw die we zoeken. Mail of bel gerust voor meer info.
vbc Beveren-Leie 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen donckele evelyn 0477772846 evelyn.donckele@hotmail.com Wij zijn op zoek naar een trainer voor onze tweede provenciale groep.
Volley Haasrode Leuven C 1ste prov. D (Dames) Vlaams Brabant Schats Laura 0474/21.69.20 lauraschats@hotmail.com Een damesploeg van Volley Haasrode Leuven (http://www.volleyhaasrodeleuven.be/Ploegen/SDC) is op zoek naar een sympathieke/gemotiveerde trainer/trainster/coach voor het seizoen 2018-2019. Wij zijn een superleuke ploeg vol talent en kennen onze plaats in de bovenste helft van 1ste prov. We trainen 1x per week (op woensdag) en spelen thuismatchen op vrijdagavond. Testtraining in april is zeker mogelijk, neem gerust vrijblijvend contact op.
Volak dames A 3de prov. D (Dames) Antwerpen Claessens Jolien 0472205395 Jolien.claessens@gmail.com wij zijn op zoek naar een gemotiveerde trainer/coach die samen met ons wil gaan voor het hoogst haalbare. We zijn een team van 12 enthousiaste jonge dames die er altijd kei hard voor gaan!
RICHA MICHELBEKE Liga A Dames (Dames) Oost-Vlaanderen Frankart Audry 0491252076 audryfrankart@hotmail.com Richa is op zoek naar een scouter
dca saint ghislain Tweede Divisie Dames (Dames) Henegouwen vincart jean pierre 0472630461 demaretnathalie30@hotmail.com recherche entraineur pour notre national 3 suite a un desistement posédent le carte b deux entrainements semaine mardi et vendredi de 20 h a 22 h pour renseignement ou test me sonné merci
Jeugdvolley Londerzeel Andere (Heren) Vlaams Brabant Team Sportief sportiefteam@jeugdvolley-londerzeel.be Jeugdvolley Londerzeel is op zoek naar een gemotiveerde hoofdtrainer voor de succesvolle Volleybalschool. Deze jonge groep beginnende volleyballers (7-11 jaar) trainen tweewekelijks in Sporthal Blauvenne, met focus op balgevoel en beginnende spelvormen. We willen hen optimaal voorbereiden voor de spelvormen in de U11 en U13-competitie, in gedifferentieerde groepen en op eigen tempo en niveau.
Jeugdvolley Londerzeel 2de prov. H (Heren) Vlaams Brabant Team Sportief sportiefteam@jeugdvolley-londerzeel.be De eerste herenploeg van Jeugdvolley Londerzeel (www.jeugdvolley-londerzeel.be) is op zoek naar een gemotiveerde trainer die een engagement op langere termijn wil aangaan. Met een mix van ervaring en aanstormend talent willen we gemotiveerd aan het nieuwe seizoen in 2e provinciale beginnen, de promotie vanuit 3e provinciale is net verzekerd. Testtraining in april is zeker mogelijk, neem gerust vrijblijvend contact op.
Jeugdvolley Londerzeel Tweede Divisie Dames (Dames) Vlaams Brabant Team Sportief sportiefteam@jeugdvolley-londerzeel.be De eerste damesploeg van Jeugdvolley Londerzeel (www.jeugdvolley-londerzeel.be) is op zoek naar een gemotiveerde trainer die een engagement op langere termijn wil aangaan. Met een mix van ervaring en aanstormend talent willen we gemotiveerd aan het nieuwe seizoen in 2e divisie beginnen, met als doel een plaats in de top-5. Testtraining in april is zeker mogelijk, neem gerust vrijblijvend contact op.
Marke-Webis Wevelgem 3de prov. H (Heren) West-Vlaanderen Declercq Wim 0472/476 661 wim.declercq@irc.vib-ugent.be VT Marke Webis Wevelgem (liga B, 1e divisie, 2de prov, 3de prov, alle jeugdreeksen) is op zoek naar een ervaren, gedreven trainer met een toekomstvisie voor ons team heren 3e provinciale. Het team bestaat uit 5 seniors (waarvan 3 spelers < 22 j), 6 U19 spelers en nog een aantal gestalterijke U17 spelers die zullen mee trainen/ spelen. Een aantal andere U17 jongens leunen dicht aan om mee te kunnen. Vanuit onze jeugd zijn er een aantal talenten op komst (1-2 jaar) die met zekerheid ons 3e provinciale team naar een hoger niveau zullen kunnen brengen. Een viertal jaar geleden gaven we onze jeugdwerking een nieuw elan met succes. De nieuwe trainer van ons derde provinciale team heeft als taak deze talenten stap voor stap op te vangen, met zijn steeds verjongende team te groeien naar een hoger niveau, deze jongens klaar stomen voor een toekomst bij een van onze hoger spelende seniorenteams.
Vst Lions Groot Turnhout 2de prov. D (Dames) Antwerpen van Sas Joost +32475599382 joost.vansas@skynet.be We zijn op zoek naar een trainer(ster) voor onze dames ploeg 2de provinviaal. Een jonge damesploeg vol met ambitie om snel terug te keren naar 1ste provinciale.