NL   |   FR

Team zoekt speler/speelster

Bekijk hieronder welke teams nog spelers of speelsters zoeken. Bekijk alle zoekertjes of maak het je makkelijk en filter op provincie, niveau,...

Filteren

Dames/Heren
Niveau
Provincie

Uw resultaten

Naam Niveau Provincie Contact. Tel. Email Wat we zoeken
Koninklijke Damesvolley Waregem 1ste prov. D (Dames) West-Vlaanderen Chanterie Yves 0479945003 yves@damesvolleywaregem.be Koninklijke Damesvolley Waregem is een traditierijke club met 178 leden en 16 ploegen in competitie, aangevuld met 3 niet-competitieploegen én een Zitvolley ploeg. Omdat enkele “oudgedienden” uit onze Eerste Provinciale ploeg op het einde van het seizoen de volleyschoenen aan de haak hangen, zijn we volop bezig met de uitbouw van een nieuwe en verjongde ploeg met als doel op termijn de top van Eerste Provinciale uit te dagen. Daarvoor zijn we nog op zoek naar volgende speelsterprofielen: receptie-hoek, passeur en middenspeelster. De juiste motivatie, teamspirit en fairplay zijn eveneens onontbeerlijke kenmerken. Lijkt spelen bij een goed gestructureerde club met volledig uitgebouwde technisch-sportieve omkadering wel iets voor jou? Je ziet bovenstaande uitdaging wel zitten? Graag een mailtje naar Voorzitter Yves Chanterie: yves@damesvolleywaregem.be of op gsm 0479/945003.
Jan Van Gestel Tweede Divisie Heren (Heren) Oost-Vlaanderen Van Gestel Jan beverenmelselevolley@telenet.be Onze ploeg BMV (Beveren Melsele Volleybal) staat momenteel 5e in 2e divisie (reeks B). Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar verdere versterking van een setter, middenman en receptie/hoek speler. 6 van de 7 basisspelers blijven bij de ploeg, dus we zoeken vooral extra concurrentie om het niveau van de hele ploeg nog verder omhoog te tillen. De groep is een mix van ervaren spelers en jonge talenten uit eigen jeugdwerking. Volleybalplezier en team-spirit staat bij ons erg hoog in het vaandel ! Melsele ligt erg centraal in het land, dicht bij Antwerpen en we spelen dus in de reeks van Antwerpen/Vlaams-Brabant. 2 trainingen van 2 uur per week en thuiswedstrijd op zaterdagavond. Contacteer Jan voor meer info !
HZ’93 2de prov. H (Heren) Vlaams Brabant Bulens Bulens Nick_bulens@hotmail.com Onze tweede herenploeg, momenteel tweede in 2e provinciale zoekt een setter en een receptiehoek om hun team te vervolledigen. Het team is een mix van jeugd en ervaring dat opnieuw een reeks hoger ambieert. Meer info Nick Bulens 0498716369 of nick_bulens@hotmail.com
HZ’93 Tweede Divisie Heren (Heren) Vlaams Brabant Bulens Nick Nick_bulens@hotmail.com onze herenploeg in 2de divisie (momenteel 2de plaats) zoekt een Middeman en eventueel een receptiehoek om hun team te vervolledigen. Zowel jonge veulens als ervaren personen zijn welkom. Meer info: Nick Bulens 0498/716369 of nick_bulens@hotmail.com
Davoz Zwevegem 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Goemaere Laurenz 0494689702 laurenz.goemaere@gmail.com Voor onze damesploeg in 2e provinciale zoeken we voor volgend seizoen speelsters die ons team willen versterken. Er stoppen 3 ervaren speelsters en we hadden dit graag aangevuld gezien. Meer bepaald receptiehoek en midden.
Hermes Oostende Eerste Divisie Dames (Dames) West-Vlaanderen Lozie joannes 0484129774 joannes.lozie@telenet.be Receptiehoek en spelverdeelster. We trainen 2x in de week nl de dinsdag en de vrijdag. Contact via de trainer.
Vc Kapellen 3de prov. D (Dames) Antwerpen Van looy Bob 0472282485 Bob@globalgates.eu Getalenteerde en gemotiveerde speelsters gezocht! Topteam! Setter, hoek en middens
Doskom Moorslede 3de prov. H (Heren) West-Vlaanderen Geleyn Danny 0477/572538 dannygeleyn@hotmail.com Wij zoeken spelers voor alle posities om onze U 17 spelers die de overstap maken naar een neiuwe ploeg in 3 de provinciale te kunnen opstarten.
Mezo Zottegem Andere (Heren) Oost-Vlaanderen Van Den Brulle jonas jonasvandenbrulle@hotmail.com Voor al onze jeugdploegen staan we steeds open voor nieuwe spelers. We hebben in elke leeftijdscategorie een ploeg. Zowel meisjes als jongens.
Mezo Zottegem 3de prov. H (Heren) Oost-Vlaanderen Van Den Brulle Jonas jonasvandenbrulle@hotmail.com Voor onze jeugdige ploeg in 3de prov zijn wij nog op zoek naar nieuwe spelers op verschillende posities.
Avanti Aalter Eerste Divisie Dames (Dames) Oost-Vlaanderen De Muynck Lut 0472/793975 lutdemuynck@gmail.com Wij zijn op zoek naar een middenspeelster, het liefst met ervaring in divisie of 1ste provinciale.
VCA2011 Averbode 1ste prov. H (Heren) Vlaams Brabant De Jongh Willem willemdejongh@hotmail.com Voor onze ambitieuze ploeg zijn wij opzoek naar een setter en een receptie hoek. Voor meer info mag je mij altijd contacteren.
VC Wolvertem 1ste prov. D (Dames) Vlaams Brabant Booghmans Mario 0477-300389 mario@vcwolvertem.be Voor het seizoen 2018 - 2019 zoekt VC Wolvertem een ambitieuze en gemotiveerde setter voor het team in 1ste provinciale. In het team zullen volgend seizoen minstens twee speelsters met ervaring op 1e divisie spelen. Een teamplayer zijn is een must.
VC HEBO Borsbeke Herzele 3de prov. D (Heren) Oost-Vlaanderen Raes Patrick 0476 015 750 patrick.raes4@telenet.be Voor onze derde provinciale herenploeg zijn we voor seizoen 2018-2019 op zoek naar versterking op alle posities. Wil je spelen in een team met een gezonde sportieve ambitie en onder leiding van een zeer degelijke trainer , laat het ons weten en wij voorzien een kennismakingstraining. VC HEBO bestaat dit seizoen 50 jaar en wij willen er nog eens zoveel jaren tegenaan gaan!
VC Loppem Tweede Divisie Heren (Heren) West-Vlaanderen Torfs Björn bjorn.torfs@telenet.be We zijn nog op zoek naar een volwaardige spelverdeler en een opposite of hoek/receptie speler. Dit om volgend jaar opnieuw in de betere middenmoot mee te spelen.
Volley Beernem 1ste prov. H (Heren) West-Vlaanderen Decuypere Maarten 0494756913 maarten_decu@hotmail.com Voor komend seizoen zijn we nog op zoek naar een ambitieuze receptie-hoek en oppo. Doel om volgend seizoen bovenaan mee te draaien.
VC OUDEGEM Eerste Divisie Dames (Dames) Oost-Vlaanderen De Kimpe Gerdi 0473/93 22 70 gerdi.dekimpe@telenet.be Wij zoeken voor onze satellietploeg in 1ste divisie meisjes met ambitie voor de positie : setter, middenblok en een receptie-hoek met vooral een degelijke receptie. Wij trainen op dinsdag en vrijdag van 20h30 tot 22h30 en onze speelsters hebben de mogelijkheid (geen verplichting) om op donderdag mee te trainen met onze Liga A-ploeg met Sacha Koulberg en Julien Van De Vyver. Heb je interesse ? Stuur dan een mailtje naar mijn emailadres : gerdi.dekimpe@telenet.be VC Oudegem is een toffe club om in te spelen, met een familiale sfeer maar een professionele werking.
Volley Bredene 2de prov. D (Dames) West-Vlaanderen Verhaeghe Jessie 0478/777.931 verhaeghejessie@hotmail.com We hebben een jaartje ervaring opgedaan in 1e prov, maar de kans is groot dat we volgend seizoen (2018-2019) terug in 2e prov spelen. Je zou denken dat dit de groepsfeer niet ten goede is gekomen, maar niets is minder waar! Iedereen ziet het zitten om ook in 2e er terug tegenaan te gaan. Maar wij hebben eentje die na 30 jaar haar schoentjes aan de haak hangt, daarom gaan wij op zoek naar een opposite! Heb je interesse om bij een ploeg te komen met een mix van oud en jong, laat zeker iets weten! Wij trainen op dinsdag en donderdag.
Volleyteam Kangoeroes Aalst 1ste prov. D (Dames) Oost-Vlaanderen De Smet Stefan 0495/694190 stefdsmet@gmail.com Voor onze ploeg in 2de provinciale zijn we op zoek naar een middenspeelster. Andere speelsters voor aanvalsposities zijn eveneens welkom! We trainen op dinsdag en donderdag van 20u tot 22u en spelen onze thuiswedstrijden op zaterdagavond. Interesse? Neem dan zeker contact op!
Hermes Oostende Heren 2de prov. H (Heren) West-Vlaanderen Rathé Philippe 0495/795999 Joppe9@outlook.com Wij zoeken een aantal gemotiveerde ploegspelers die onze huidige ambitieuze jonge spelersgroep willen komen versterken. Wij staan momenteel in de top 3 van tweede provinciale, misschien zit de kans erin om te promoveren naar eerste provinciale. Een groep waar collectiviteit op de eerste plaats staat, hard werken op de training en toch veel plezier maken. Specifiek zoeken wij nog spelers voor de volgende posities : een libero + een middenman + 2 hoekspelers. Interesse? Mailtje sturen naar trainer Philippe Rathé. Zin om eens een training bij te wonen? Geen enkel probleem => ZEKER MOGELIJK !!!
< 123