NL   |   FR

Équipe cherche entraîneur/entraîneuse

Regardez-vous quelles équipes sont en train de chercher des entraîneurs/entraîneuses. Regardez-vous toutes les annonces ou cherchez-vous par province, niveau,...

Chercher

Femmes/Hommes
Niveau
Province

Votre résultats

Nom Niveau Province Contact Tel. Email Ce qu'on cherche
Volleybal Club Wolvertem Promo 4 D (Femmes) Brabant flamand Booghmans Mario 0477-300389 mario@vcwolvertem.be Voor ons damesteam, spelend in promo 4, zijn we nog dringend op zoek naar een trainer / trainster voor komend seizoen. Trainingen op maandag en vrijdag, duobaan mogelijk. Interesse? neem dan snel contact op voor bijkomende info
BALTI Kortrijk Spurs Promo 4 D (Femmes) Flandre occidentale Vanhalst Dimitri 0485916931 mailvanhalstdimitri@telenet.be We zijn nog op zoek naar een enthousiaste trainer voor onze Promo 4 ploeg. De speelsters komen van de U17. Ploeg kan nog veel bijleren en veel ervaring opdoen. Wedstrijden worden gespeeld wonder reserven. Als trainer kom je bij BALTI terecht in een ambitieuze familie ploeg waar er ook als trainer mogelijkheden zijn om door te groeien. Contacteer ons gerust.
KREG Rotselaar Nat 3 H (Hommes) Brabant flamand Thielemans Tim 0475913783 tim.thielemans@gmail.com Heren A van KREG Rotselaar promoveert naar Nat3H voor '22/'23. De spelersgroep blijft samen en wordt aangevuld met 2 jonge talenten uit de jeugdopleiding zodat er een ideale mix is (elke positie dubbel, 25-30 jaar + enkele studenten). De sfeer in de ploeg is fantastisch en de goesting is ook erg groot. Ik heb hen de afgelopen 5 jaar met alle plezier gecoacht en wil dit nu nog 1 seizoen doen op een hoger niveau maar het is onhoudbaar om zelf 2 trainingen + coaching op te nemen en zelf nog te spelen. Daarom zijn zowel ik als de groep dus op zoek naar een extra trainer die 1 training per week zou willen geven (woensdag of vrijdag). Indien interesse is ook een rol als assitentcoach (licentie C) of occassionele hoofdcoach (licentie B) bespreekbaar.
Hellvoc Hemiksem Schelle Promo 2 H (Hommes) Anvers Van der Aa Yorven yorven.vanderaa@gmail.com Hellvoc is nog steeds op zoek naar een trainer voor hun Heren Promo 2, Heren 1e Gewest en MU15- ploeg. Indien je interesse hebt, kan je me steeds contacteren.
Katleen Promo 1 D (Hommes) Anvers Maes Katleen 0497634604 Katleen_maes@hotmail.com Wij zijn nog op zoek naar een trainer voor onze dames promo 1. Het is een gevarieerde gemotiveerde ploeg die een trainer zoeken om hen nog wat bij te leren!
Beruvoc Halle Autre (Femmes) Brabant flamand Meerts Peter 0468051489 peter.meerts1@telenet.be Voor onze meisjesjeugd zijn we nog op zoek naar train(st)ers voor volgend seizoen. Meer info? Contacteer ons. Je komt terecht in een familiale club met gezonde ambities
Irene Chanterie Autre (Femmes) Flandre occidentale Chanterie Irene 0499412342 Irene.chanterie@hotmail.com Dames Volley Waregem is nog opzoek naar 2 trainers U15 (Prov - Reg). Je komt terecht in een warme club met de nodige ondersteuning op verschillende vlakken. Contacteer ons zeker voor meer info: jeugdcoordinator@damesvolleywaregem.be
VC Lennik Dames Liga D (Femmes) Brabant flamand Pannis Chris 0468312901 chris.pannis@vclennikdames.be VC Lennik Dames blijft verder groeien en daarom zoeken we voor het seizoen 22-23 een trainster of trainer voor een U17N2 en een U13N2 ploeg. Geef gerust een seintje indien je deel wil uitmaken van de VCLD familie.
Fh Nijlen Autre (Femmes) Anvers jacobs Sofie 0498525104 jeugd@fhnijlen.be Voor onze MU17 zoeken wij nog een trainer die 2X een training kan geven en kan coachen. Ook al kan je maar 1 training geven zou dit al een enorme hulp zijn. Voor onze U11 zoeken wij nog iemand die 1 training kan geven en eventueel 1 ploegje kan coachen. Heb jij zin om in onze vernieuwde zaal in Nijlen training te komen geven? Geef dan zeker een seintje.
Fh Nijlen Promo 4 D (Femmes) Anvers jacobs Sofie 0498525104 jacobssofie@hotmail.com Voor onze Dames 1 e gewest zoeken wij een trainer/trainster. Ze trainen de eerste week 1 keer. In week 2 trainen ze 2 keer. Dit jaar hebben we zichzelf kunnen redden aangezien in september hun trainster nieuwe uitdagingen kreeg op haar werk. Hopelijk kunnen ze dit jaar hun wel een trainer/coach bezorgen.
Sferos Deinze Autre (Hommes) Flandre Orientale Van Autreve Nick van.autreve.nick@gmail.com Sferos Deinze is nog op zoek naar een trainer voor zijn U19-jeugd. Het gaat om een kleinere, maar heel gemotiveerde ploeg. Ze krijgen extra uitdaging bij onze B-ploeg in promo 4, maar hebben ook baat om veel te spelen. Daarom zijn ze nog ingeschreven bij U19. Het is een toffe bende die net uit de handen komt van Marnix Acar en hebben daar heel wat technische en tactische vooruitgang geboekt. Ben jij de trainer die er een succesvol vervolg aan kan breien en de jongens nog extra technische en tactische bagage kan meegeven? Neem dan zeker contact op!
DVC Eksaarde Promo 4 D (Femmes) Flandre Orientale De Backer Kris 0471663150 krisdebacker@dvc-eksaarde.be Dames volleybalclub DVC Eksaarde is op zoek voor onze Promo4B naar een trainer/trainster die deze ambitieuze groep, bestaande uit eigen jeugdspeelsters, onder zijn/haar hoede wil nemen. Heb jij zin om deze speelsters te trainen , aarzel dan niet om contact op te nemen.
Olva Brugge Autre (Hommes) Flandre occidentale Deketelaere Wim jeugdvolleyolva@gmail.com Wegens een extra jeugdploeg zijn wij nog op zoek naar een trainer voor onze U13-ploeg. Trainingsuren zijn normaal gezien op dinsdag en vrijdag maar vallen nog te bespreken. Interesse? Neem dan zeker contact op via jeugdvolleyolva@gmail.com.
Volley Heist Dames Nat 2 D (Femmes) Anvers Vandeberg Koen 0495508046 optiek.vandeberg@skynet.be Volley Heist Dames zoekt een gemotiveerde man/vrouw die assistent trainer wil zijn van de damesploeg in tweede Nationale. We hebben we grote kern met jonge speelsters die gretig zijn en nog veel willen bijleren. Je krijgt de kans om bij te leren onder begeleiding van een zeer ervaren trainer die jou de kneepjes van het vak wil leren.
VC Molenstede Autre (Femmes) Brabant flamand Cappelle Johan 0478/355050 cappellej@yahoo.com VC Molenstede kent een sterke groei en is daardoor op zoek naar extra jeugdtrainers. Zowel bij de meisjes als bij de jongens beschikken we over ploegen in alle reeksen. We zijn voor volgend seizoen nog op zoek naar ervaren trainers. We hebben ook heel wat assistent-trainers die begeleiding nodig hebben om door te groeien tot een volwaardige trainer. Wil je graag deel uitmaken van een dynamische club, neem dan zeker contact op met ons. kernbestuur@vcmolenstede.be of 0478/355050.
Volley De Haan Promo 4 D (Femmes) Flandre occidentale Desendere Koen 0498/422529 koenraad.desendere@telenet.be Volley De Haan zoekt voor het nieuw opgerichte team in Promo 4 Dames een gedreven trainer, die de groep bestaande uit voornamelijk gewezen U17 speelsters verder vooruit helpt in onze mooie sport. contact: koenraad.desendere@telenet.be
VC Aalter Autre (Hommes) Flandre Orientale Françoys Luc 0499384390 luc.francoys@telenet.be VC Aalter zoekt voor zijn U15-ploeg (8 spelers) een gemotiveerde jeugdtrainer. Goede verloning.
VC Kalken Promo 1 D (Femmes) Flandre Orientale Braeckman Ann 0479/870181 brekkie7@gmail.com VC Kalken zoekt dringend een gemotiveerde trainer/trainster om onze damesploeg in Promo 1 naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor kan je rekenen op een groep die bestaat uit zowel jonge speelsters als ervaren rotten, aangevuld met nieuwe aanwinsten. Er wordt 2x per week getraind (op dinsdag en donderdag) en de thuismatchen zijn op zaterdagavond, dit alles in de sporthal van Laarne. Je komt terecht in een familieclub waar aandacht is voor ambitie maar ook voor plezier. Ben jij de persoon die we zoeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Eevoc Ertvelde/Evergem Autre (Femmes) Flandre Orientale Van Beveren Frederik 0479328280 frederik@eevoc.be Eevoc (Ertvelde/Evergem) is nog op zoek naar een trainer voor een beginnend U13 (gemengd) team. Trainingsmomenten zijn te bespreken. Wij bieden een warme club die veel belang hecht aan jeugdwerking en die bijgestaan wordt door een technisch coördinator.
Hellvoc Hemiksem-Schelle Promo 4 H (Hommes) Anvers Van der Aa Yorven yorven.vanderaa@gmail.com Hellvoc is nog op zoek naar een gemotiveerde trainer voor hun 1ste gewestploeg. De ploeg wordt volledig vernieuwd en zal bestaan uit jonge talenten die moeten doorgroeien naar Promo 1 - Nationale 3 of Nationale 1. De trainer komt in een familieclub terecht waar ambities waargemaakt kunnen worden, dit gecombineerd met plezier. De trainer wordt nauw betrokken bij de uitbouw van de sportieve clubambities. Uiteraard kunnen we de trainer ook een plaats geven in een spelende ploeg indien gewenst.